Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Alma naplója


Szanika [26965 AL], gazdája Alma
A langolierek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26965
A langolierek

Hello!
Visszajöttem,megint ittvagyok. nagyon jól éreztem magam, de azt hiszem, most nem mondtam igazat. Szóval az az igazság, hogy imádom a keresztszüleimet, és az unokatesóimis borzalmasan aranyosak, de valamiért ez a látogatás elég rossz volt. talán mert félig-meddig beteg voltam, és úgy kerhákoltam, mint egy halálos beteg, aki a halálán van, és féltem, hogy megfertőzöm őket ,meg úgy ámblokk volt egy olyan hülye érzésem, hogy a két kicsi törpe mellé a keresztszüleimnek csak egy harmadik nyűg vagyok a nyakán. de ezt nem ők mondték, csak ez ilyen egyéni kigondolás... na de mindegy.

holnap remélem sikerült eljutni a moziba, mert már elvonási tüneteim vannak, csak Mse nem hajlandó visszaírni, vagy még nem sikerült kipihenni annak a fenomenális Haloween-bulinak a fáradalmait???? nemtom, de írhatna azér'!

ma hulla vagyok,de sokáig fennt leszek, egész éjjel a tv-t fogom bámulni, és holnap délig fogok aludni. de jó nekem. csakmerthogy irigyeljetek elmondom: egész eddigi őszi szünetben egy fikarcnyit nem pihentem, mert egész eddig kb.: 9kor feküdtem, de az éjszakák folyamán többször felkeltem + reggel 6kor már visítás volt... szóval hulla vagyok.

Viszont: kaptam egy nagyon jó könyvet (meg egy cd-t is, de ez most annyira nem lényeg)
szóval Stephen Kingtől a Titkos ablak, titkos kert -> igaz, ezt még nem olvastam, de ebben a könyvben volt a : A langolierek, ami irtó jó könyv volt, és irrtó gyorsan sikerült kiolvasni.

na jólvan, megyek! Csővázz!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat