Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Alma naplója


Szanika [26965 AL], gazdája Alma
~·^¤RÓMEÓ ÉS JÚLIA¤·^~

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26965
~·^¤RÓMEÓ ÉS JÚLIA¤·^~

nah igen... hát megnéztük... és annnnnnnnyira jó volt! annyira szép, és romantikus, és sírós, és szerelmes, és szenvedős is egy kicsit, meg szépenéneklős, meg tapsolós, és zenés. szerintem... (najó, ez nem volt vicces)

szóval: HIHETETLENÜL FANTASZTIKUS VOLT!
a szereplők nagyon jól játszottak, nagyon jó hangjuk volt, nagyon vicces, poénos részek voltak benne, hihetetlenül szép csajok, és helyes hapsik voltak, sokat tapsikoltunk és sikítoztunk (nem az előadás közben, hanem a végén... :))

hazaértünk kb. fél 11kor, és elkezdtük Emével megnézni a franciát... tiszta vicc volt, ő fél egy körül elaludt, amikor meghalt Tybalt, de én végignéztem, ezért kb. 2kor sikerült elmenni aludni, de akkoris itt aludtunk kint a nagyszobába a kanapén, szóval csak egyszer-kétszer rúgtunk egymásba, meg ugyanennyiszer estem le majdnem... :D de jó volt, aztán reggel 9kor anyáék felébredtek, és akkor bementünk a szobámba, és utána háromnegyed 10ig még aludtunk, aztán Emének mennie kellett, mi meg mentünk le Csabdira.
ami nagyon jó volt, mert taliztam az uncsitesóimmal, és nagyon jó volt, mert nagyon arik ők, és nagyon szeretem őket. :D és most itthon vagyunk, és kezdek álmosodni, mert ugye nem aludtam vmi sokat mostanában... de sebaj. tiszta jó a NYÁR!!! ÉLJEN! ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat