Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Alma naplója


Szanika [26965 AL], gazdája Alma
húsvét

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26965
húsvét

Nah szóval! a hétvégémről fogok írogatni mindenfélét. :)

¤ szombat reggel elindultam hajnali negyed nyolckor Óvár felé egy busszal. egész jól utaztam, bár elég vicces volt, hogy rossz helyen szálltam le, szóval még egy csomót gyalogolnom is kellett, mire elértem a keresztszüleimhez. ott gyorsan örültönk egymásnak egyet, majd elindultunk a nagypapámhoz.
¤ amikor hazaértünk találkoztam a nagymamámmal, aki amíg mi távol voltunk, vigyázott a két unokatesómra és a húgomra is.
¤ délután beszélgettünk, meg ilyenek, aztán apával, Henivel, Orsival és Bogárral elmentünk sétálni. találkoztunk Petróval is.
¤ este vacsiztunk és elmentünk aludni! :)
¤ másnap reggel felkeltünk kb. negyed hétkor, (ugye megjött a nyuszi, ezért nagyon-nagyon örültünk!!) megreggeliztünk, és elkezdtünk készülődni, mivel aznap volt a keresztelő!! :D ez most elég vicces volt, mivel mi elfeledkeztünk az óraállításról, ezért amikoris negyed hétkor felkeltünk, tulajdonképpen már negyed nyolc volt. (de mi ezt nem tudtuk...) szóval szép nyugodtan készülődtünk, megjött Zsolti is, aki vitt minket Csornára, a keresztelő helyszínére. kb. negyed tíz volt (eredetileg ugye negyed 11) amikoris valahogy szóbakerült ez az óraállításos dolog, és szép lassan leesett, hogy affene, tényleg!! ezért aztán baromira elkezdtünk kapkodni, de végülis elkéstünk Csornáról... :) de azért annyira nem, szóval Bogárka meg lett keresztelve, és én lettem a keresztanyukája!! :D:D:D és én ennek nagyon-nagyon örültem
¤ miután hazaértünk megebédeltünk, apáék szép lassan elindultak hazafelé, én meg este hatkor felszálltam a buszra, és én is hazajöttem.

hát röviden ennyi a hétvégémről. ma itthon vagyok, és tanulok, holnap itthon vagyok, és nem szándékozom tanulni, de majd meglátjuk, hogy mi lesz, aztán szerdán ismét suli!

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET ! ! ! ! ! ! ! !



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat