Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Alma naplója


Szanika [26965 AL], gazdája Alma
Hát...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26965
Hát...

Ma se volt valami jó napom... Nemtudom, de ez az év valahogy... olyan borzalmasan kezdődött. De remélem, hogy hamarosan megváltozik valami, mert ha nem, én meghalok. Az tuti. Nagyon szar minden, egyszerűen annyira rossz minden a suliban. Így jól érzem magam, de az osztálytársaim..ők katasztrofálisak. Nem úgy,mert úgy egyenként jófejek, és lehet velük hülyülni, meg ilyenek, de amiket órán művelnek... az a katasztrófa. És az benne a legroszabb, hogy így egyszerűen nem lehet tanulni. Mert azért nemtusom, ki-hogy van vele, de én azért néha szeretnék odafigyelni, egy-egy normális órát végigdolgozni, de ez egyre kevesebbszer sikerül. És ez így nagyon rossz.

Ráadásul ma olyan sz*rul voltam, mint másik öt. Fájt a fejem ,a hasam, egész nap úgy fáztam, mintha legalábbis mínuszok lettek volna, és az osztálytársaim percenként közölték, hogy mennyire sz*rul nézek ki, vagy azt, hogy úgy nézek ki, mint egy hulla.

Sőt: reggel kb.: negyed nyolc előtt öt perccel kint voltam a villamosmegállóba. Várok, mint egy jógyerek, de az a rohadt villamos nem hajlandó jönni. Álldogálok, álldogálok, egyre többen állnak ott, de még mindig semmi. Kb.: negyed óra múlva, fél nyolckor jön egy villamos. Fellélegeztünk, ki-ki némileg megnyugodott, aztán odaért a vili elénk. Tömve volt, de szó szerint. Ötezren voltak rajta, és naná, hogy nem sikerült felszállnom. No de sebaj, majd a következőre. Mondanom se kell, hogy a következő kb.: megint egy negyedóra múlva jött. De arra legalább fel tudtam szállni. Szóval ez már volt háromnegyed nyolckor. Na most ez még mind szép és jó volt, gondoltam, majd szépen beesek pár perccel csöngetés előtt, amikor rájöttem, hogy nekünk első óránk tesi lesz. Na onnantól kezdve toporzékoltam, meg minden bajom volt, hogy elkések, meg ilyenek. De aztán végülis beértem, de egy hajszálon múlt...

Szóval ennyit a mai napomról.

ui.: mi lesz velem legközelebb péntek 13-án????



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat