Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Alma naplója


Szanika [26965 AL], gazdája Alma
~¤~Túlélőtúra~¤~!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26965
~¤~Túlélőtúra~¤~!

Hell mindenkinek!

Igen, igen, igen!! Megyünk TÚLÉLŐTÚRÁRA!!!! Annyira jó lesz, hogy az már fáj! Ma megtudtunk még egy pár részletet, hogy mik lesznek, meg ilyenek, és most még titokzatosabb lett... de olyan jó! pl.: kell vinni csapatonként 1 db hálózsákot, konzervnyitót, kést, meg ilyeneket... tök muris. térképet és kaját tilos vinni, mert kaját a politól kapunk, azt nemtudjuk mit, mennyit, meg ilyeneket, térképet meg ugye nem lehet vinni, de iránytűt azt igen! Annyira várom!

Pénteken meg gólyabál, és fél ötkor kezdődik, és tizenegyig tart, és olyan jót fogunk bulizni, ugye, Anna? Egy csomóan jönnek, csak még azt nemtom, hogy hogy fogunk hazajutni? Emese nálunkalszik, és nemtom, hogy jövünk haza,mert Jocót pénteken műtik, és úgy az ember nem nagyon tud vezetni... De majd megoldjuk.

A másik dolog meg az a pszichológus nő (utálom azt a szót, hogy pszichológus, mert Emes folyton azzal szekál, hogy egyszer nem tudtam elsőre kimondani...) szóval bejött hozzánk órára, és ott dumált, hogy csinál a mi rossz osztályközösségünkből egy jobb osztályközösséget január végégig, és ha kell, akkor akár el is fognak küldeni embereket, amit mi nagyon nem szeretnénk, és most az a legrosszabb, hogy van egy emberke, akit én nagyon szeretek, de nem úgy, ha nem mint havert, de úgy tényleg nagyon, és ő fél, hogy ő rajta van a "listán", és fél, hogy el kell majd mennie, és ettől én is nagyon félek, és én nem szeretném, ha ő elmenne... Mondjuk bárki menne el, az rossz lenne, na de az igaz, hogy így nem mehet tovább, mert ami az osztályunkban megy, az katasztrófa!!! Na de nem untatlak titeket tovább, ágyő mindenkinek! (de béna szó ez: Ágyő!, nagyon rossz) inkább: sziasztok. vagy valami ilyesmi!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat