Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Alma naplója


Szanika [26965 AL], gazdája Alma
:))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26965
:))

hello!

mostanság kicsit hiányos vagyok, így naplót tekintve, csak nem volt időm írni, bár még a netre se volt időm jönni, szóval mind1!

hát akkor kicsit visszamenőleg:
-megkaptuk csütörtökön a félévit, és jó lett, egy négyes, a többi ötös.
-pénteken komolyzenei koncerten voltam, és tetszett. ez nem nagy újdonság, mert én eleve szeretem a komolyzenét is, szóval szép volt.
-szombat este szalagavatón voltam, és b*romi szép volt, nagyon tetszett. ez volt életem első szalagavatója, és most marhára odáig vagyok, mert valami iszonyat gyönyörű volt. utána elmentünk kajálni a Pink Cadillacbe, és utána hazajöttünk, Eme nálam aludt, és ma ment haza. :) szóval tök jó volt, bár a hétvégén pihenni nem nagyon volt időm, mert pénteken 11 körül értem haza, mentem aludni, másnap kilenckor keltem, egész nap jöttünk-mentünk, kétszer voltam a Lurdyba (kaptam egy fekete gatyát, és két könyvet, [Friends, tenyérjóslás-os könyv]) aztán voltunk a mamáméknál is Csabdin, majd este a Szalagavatón, onnan kettőkor értünk haza, és ma negyed tízkor keltünk, de akkoris álmos vagyok, és a héten sztem megint tök K.O. leszek. de nem baj...

hát kb. ennyi. asszem. :)

ja, nemis, mert ma van a névnapom... :) ezt csak úgy mondom, mert igazából itt Pesten nem nagyon használom a Dóri nevet, csak az Almát, de azért a szüleim megköszöntöttek... :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat