Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Alma naplója


Szanika [26965 AL], gazdája Alma
Hawaii ,és még mindig TÚLÉLŐTÚRA

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26965
Hawaii ,és még mindig TÚLÉLŐTÚRA

Hali mindenkinek! (Értem ezalatt Riganyt és persze mostmár Annát is :))) Úgy örvendek!! Ketten olvassák a naplómat! Fejlődőképes vagyok.

Szóval, Anna: Hát ugye beszéltünk már a túlélőtúráról, és mellékesen megjegyzem, hogy már nagyon várom!!!!, szóval nemtom, hogy mi legyen a csoportbeosztásoknál... olyan nehéz ez, mert olyan kicsi létszámmal lehet csak menni, és így valaki tuti, hogy a végén meg fog sértődni... Mert ugye jönne a: Dorina, Emese, H.Anna, szerintem Fanni is, Móni is szeretne, meg a Lili is, és Katona is jön, és mondta, hogy ő is szeretne velünk jönni, ha nekik nem sikerül egy 18 éven felüli kísérőt beszervezni. Az 7, plusz ugye mi ketten. Az 9. Akkor háromfős csapatok, vagy nemtudom... Majd megbeszéljük. (De olyan jó lesz!!!!!!!!)

Ma nem volt semmi érdekes, föci órákon (2 óra) a Sivatagi showt néztük. Tök jó volt, mondjuk már egy csomószor láttam, de nagyon szeretem. A művészet óránk kb abból állt, hogy megbeszéltük, hogy miért vagyunk ilyen rossz osztályközösség, mármint miért vagyunk ilyen rosszak magatartásilag, és miért vagyunk ilyen lazák... Nem jutottunk semmire, legalábbis szerintem, de hát ez van. De mostmár itt a hétvége, és minden szép, és Hawaii! Jó hétvégét mindenkinek, és senki nem tanuljon semmit!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat