Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Alma naplója


Szanika [26965 AL], gazdája Alma
:-) (-: :-) (-:

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26965
:-) (-: :-) (-:

Hi!

Úgy terveztem a mai napot, hogy kb délig alszok, aztán pihenek, számítózok, netezek, tv-t nézek, videózok, netán eszek is valamit, meg... ennyi. De nem! Elmegyünk moziba a barátnőmmel. Ez még nem is lett volna baj, gondoltam majd nyolc felé felkelek, aztán majd csak odaérek valamikor. Erre már fél hétkor fenn vagyok, nekiálltam hajatmosni unalmamban, tv-t néztem, meg minden, és olyan frankón elkéstem... öröm volt nézni. (jellemző, de mindegy) még jó, hogy Mse nem egy idegbeteg-típus. jól kibeszéltük a túlélőtúrát, és annyit röhögtünk az egészen, hogy az már fájt...

viszont holnap tényleg délig fogok aludni, és utána unatkozni fogok, de ezt persze csak és kizárólag jóértelemben, de hogy véletlenül se legyen pihi az egész nap, este megyek apához. úgyhogy a buszokból, meg utazgatásokból egy darabig frankón elegem van. de ez van. szóval nézzük a jó oldalát (mert ugye azért mindennek van jó oldala) MEGYEK TATÁRA ! ! ! !

Ja, és szombaton Jocó is hazajön, és hoz egy csomó eredteti Milka csokit (németből) és állítólag kapok is valamit... Juhé!!! Na csá mindenkinek!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat