Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Alma naplója


Szanika [26965 AL], gazdája Alma
Rossz, rossz, rossz

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26965
Rossz, rossz, rossz

Ma nagyon rossz napom volt. Minden egész jó volt a negyedik óráig. Még a negyedik óra is jó volt, de utána szünetben elkezdődtek a bajok.

Mondjuk ennyire béna is csak én lehetek, de mindegy. Szóval elmondom. Az egyik osztálytársamat kerestem.(mondjuk eleve ez is akkora balszerencse, mert nekem a negyedik órám a második emeleten volt, neki az elsőn. Az ötödik óra mindkettőnknek a második emelten lett volna. szóval ebből azt akartam kihozni, hogy én lementem egy "mellék"lépcsőn, ő meg addig felment a főlépcsőn. Szóval én lényegébe tettem egy plusz kört, és így elkerültük egymást.) Szóval hogy folytassam a lényeget, megyek már felfelé a főlépcsőn, amikor egyszercsak hallok egy nagy reccsenést. És lenézek a reccsenés irányába, és nézem, hogy elszakadt a gatyám. Beleakadtam a rácsba, és nem vettem észre, és ugye mentem tovább, és elszakasdt a gatyám. Így durván a combom közepén. Szóval elég gáz, ráadásul persze, hogy a kedvenc gatyám volt rajtam. Úgyhogy ennek most lőttek.
A másik, meg fogalmam sincs, hogy mi a fene van most velem, de olyan rohadt érzékeny vagyok. Minden sz*r miatt sírni kezdek. Vagy legalábbis marhára sírhatnékom támad. És most emiatt a szutyi miatt is. Tudom ,hogy csak egy gatya, és bármikor vehetünk másikat is, akár ugyanilyet, de akkor is marha sírhatnékom volt. De tényleg nemtom miért, mert én soha nem voltam ennyire érzékeny. Legalábbis remélem. Na de majd csak vége lesz egyszer. REMÉLEM!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat