Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Alma naplója


Szanika [26965 AL], gazdája Alma
@("@")@

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26965
@("@")@

a mai nap viszonylag jól telt, mármint ahhoz képest, hogy szombat volt, és mi suliban voltunk... de nem volt annyira gáz, fél kettőkor már végeztünk is, csak utána voltam egy kicsit nagyon mérges, de aztán végülis minden jóra fordult. lényegében most annyi időm van, mint a tenger, szóval ezt most leírom:

ugye úgy volt, hogy ma suli után háromkor találkozunk egy pár emberkével a Moszkván, és utána elmegyünk Szabihoz, és felköszöntjük őt születésnapja alkalmából. erről persze ő nem tudott. namármost suli után a fiúk közölték, hogy mostmár senki nem menjen haza, mert akkor senki nem fog odaérni fél háromra a Moszkvára. (merthogy időközben előrébbhozták a találkozási időpontot) erre én felhívtam anyukámékat, akik ki voltak akadva, (mert úgy beszéltük meg, hogy először hazamegyek, és csak után a megyek a buliba), és ezek után hazarendeltek. ez történt fél kettőkor, és én mondtam mindenkinek, hogy bocsesz, meg minden, de én nem megyek akkor, mert ez képtelenség, hogy én háromnegyed óra alatt hazaérjek, kajáljak, és utána még a Moszkvára is odaérjek. szóval hazahúztam, és beletörődtem, hogy ez a buli most ugrott. de amikor már otthon voltam, és Eméékkel végleg közöltem, hogy nem megyek, akkor kb.: egymás után háromszor felhívtak, hogy menjek, és én végül beadtam a derekamat. elmentem, és végülis jó volt, mert jól éreztük magunkat, mert Activitíztünk, meg minden, de most szomorú vagyok, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt én elterveztem, vagy hogyismondjamcsak, ahogy jó lenne... szóval ennyit erről.

egyébként most, hogy tengernyi időm van, elgondolkodtam ezen a napló-dolgon. szóval nemhiszem (legalábbis nagyon remélem, hogy nem), hogy túl sokan olvassák, és ez tök jó, mert tulajdonképpen ezt a sok rizsát nem azért írom, mert bárkit is érdekelhet, hanem csak úgy szimplán jól esik leírni ezeket a dolgokat. és utólag vicces visszaolvasni, de ez már másik dolog...

egyébként most azért van tengernyi sok időm, mert Emével megbeszéltük, hogy talizunk, és én most őt várom, és remélem, hogy még feljön, mert én várom őt, és szeretnék még vele dumcsizni. de az is elképzelhető, hogy halál fölöslegesen rizsázok itt, mert egyátalán nem fog ma már feljönni. de nem baj. én ráérek... :))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat