Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Alma naplója


Szanika [26965 AL], gazdája Alma
Valentin-nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26965
Valentin-nap

Hello mindekinek!

hát eljött ez a nap is... már tökre vártam, és végülis jó volt, de azért annyira nem, mint amennyire vártam... de nembaj, mert így is jó volt ám! bár nem lehetek azokkal, akikkel szeretnék lenni, de ezvan... hát akkor röviden, hogy kiket szeretek (kétlem, hogy rövid lesz, de sebaj...)

ez így elég izzé, mert valakivel el kell kezdeni, és az nehéz...
na mindegy. először menjünk északról, szóval Tata! [:)]
Tataiak: (mindenkit imádok, aki tatai!, de név szerint)

¤Kata!! köszönöm, hogy még most is mindent megosztasz velem, még ha ilyen messze is vagyunk, azért ez nekem naggyon-naggyon jólesik!!
puszi!

¤Pipe! mostanság neked is az eszedbejutok néha... najó, nem! szóval amióta van neted elég sokat írsz, meg hát tavaly elég sokat leveleztünk is, meg ilyenek, szóval neked is köszönöm!! pusszi!

¤Anett! őt is nagyon-nagyon szeretem, mert ő se felejt el, és a nyáron tök jót beszélgettünk!! (meg ettünk pizzát is, de ez most annyira nem fontos. ja! meg fagyiztunk is.)

¤Vivi! őt is szeretem, és ő volt a lehető legjobb padtársam egész életemben!!!! (bár ezt nem olvassa, meg az Anett se, de nembaj!)

¤az egész 8.d (ugye d vagytok? :-)) meg Marika nénit is... :)) szóval kegyetlenül hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és mindnekinek szorítok, hogy sikerüljenek a felvételik, és sikerüljön minden, amit csak szeretnétek elérni!! :)

hát akkor menjünk délebbre... Pest! (fúúj...)
naszóval. aki pesten lakik, azokat nem szeretem, mármint nem mindenkit.

¤előszöris: EME!! nagyon-nagyon szeretlek!! te vagy a legjobb barátnőm!! Pusszi!!

¤J.Anna!! sztem mostanáság veled is tök jóba vagyunk, pl.: a korizás óta... előtte is jóba voltunk, de azóta mégjobban. nem? vagy nemtom, de sztem tök jó, meg ilyenek. (ezt jól megaszontam) szóval hogy tökre szeretlek téged is!! :))

¤hát most a pesti osztálytársaimat nem kezdem el sorolni,mert úgyse olvassa senki, de azért annyit még, hogy mindenkit nagyon szeretek a Karmából, még ha néha olyan hülyék is vagyunk... szóval puszi mindenkinek!!!

BOLDOG VALENTIN NAPOT!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat