Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Alma naplója


Szanika [26965 AL], gazdája Alma
túlélötúra :-l

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26965
túlélötúra :-l

Hát...... nagyon SZ*R volt! olyan fáradt vagyok, mint állat, és dühös is, meg mittudomén.

Most elmesélem az egészet az elejétöl a végéig:
szóval. fél kilenckor már bent voltunk a poliban, és marhára izgultunk, hogy mi lesz. aztán kilenckor elindultunk. a poli elött kellett várakozni, amíg ellenörizték, hogy minden csapatnak megvannak-e a szükséges dolgaik. vártunk, kb.: fél tízkor indultunk el (asszem, de lehet, hogy most h*lyeséget mondtam...) elslattyiztunk a Ferenc körútra, onnan metróval a Nyugatiig, onnan pedig piros vonattal [ami egyébként marha jó volt, és így Anna nagy álma teljesült végre :) ] azzal elmentünk Klotildligetig (!) ott pedig kezdödött jóformán a lényeg! ott volt egy ellenörzés, hogy ne legyen senkinél dugikaja, meg ilyenek (nem mondom, nem volt valami marha alapos, mert a mi csapatunkból két csajnál is volt csoki, ami ugye tilos lett volna, de mindegy) és megkaptuk a kajánkat is:
-egy csomag szeletelt kenyér
-fejenként egy-egy konzerv kukorica (éljen-éljen)
-8 db alma
-6 tábla csoki
-6 csomag szölöcukor
-2 db májkrém
-1 db párizsi
szóval jól el voltunk látva kajával, plusz mindenkinél volt zseblámpa, volt egy hálózsákunk, egy tájolónk, és innivalók (tea, kávé, meg egyéb dolgok) (jajj! nem olyan egyéb dolgok, hanem ilyen ásványvíz meg kóla, meg narancsa meg ilyenek, nehogy valaki rosszra gondoljon...) aztán elindultunk. az elsö kijelölt pontot elég jól megtaláltuk, azzal nem volt annyi gond. aztán jött a neheze. a második ellenörzö pontot egyszerüen képtelenek voltunk megtalálni. bolyongtunk össze-vissza, találkoztunk már egy csomó csapattal, akik szintén marhára el voltak tévedve, és ök se jutottak még el a második pontra. és egyre jobban fáradtunk. egyre hidegebb lett, és már az orrunk hegyéig sem láttunk. de mentünk, és mentünk. az álmosság az annyira nem gyötört minket (most nagyon hülyén fejeztem ki magam, magyarosítok: szóval nem voltunk álmosak) viszont egyre jobban fájt a lábunk. viszont, én legalábbis személyem szerint, jól szórakoztam, mert voltak jó beszólások, és úgy érzem, hogy így némileg jobban összerázódtunk, mint amennyire eddig voltunk összerázódva. aztán ilyen fél hét környékén, amikor is még mindig nem volt meg a kettes pont, kezdtük feladni a dolgot. aztán szépen lassan felkelt a nap, bár ezt így nem állítanám, mert a nappal konkrétan nem találkoztunk, szóval maradjunk annyiban, hogy elkezdett világosodni. bementünk a faluba, amire mi azt hittük, hogy az Pilisszentlélek, mire kiderült, hogy nem is, mert mi Piliscséven vagyunk. na de nembaj, mert megvártuk a buszt, ami hazahozott minket az Árpád-hídig, onnan pedig oszolj volt. szóval igen, nem sikerült végigcsinálni, vagyis feladtuk, de szerintem ez nem lényeg, mert baromi jól éreztük magunkat, és jóformán a 30 km-t legyalogoltuk... (ha nem többet)

Hát ennyi volt a nagy Túlélötúra, többször is megfogadtuk, hogy jövöre nem megyünk, de nekem van egy olyan érzésem, hogy ez még változni fog...

Pussz mindenkinek, én holnap már nem jövök, mert megyek a keresztszüleimhez, mint azt már tegnap is mondtam, de ezúttal szeretnék mindenkinek:
KELLEMES ÖSZI SZÜNETET kívánni! HELLO!

u.i.: és még annyit, hogy azért egy kicsit jó volt a tülélötúra... :-)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat