Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gerbeaud naplója


Dromedár [52307 AL], gazdája Gerbeaud
2005. március 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/52307
2005. március 3.

Hi naplóm!

Szép az élet!
Tegnap vagy éjfélig magoltam a romantika irodalmát,de meglett a gyümölcse.Némi puskázással szerintem összehoztam egy szép négyest.Holnap banyek bioszdoga.Az elmult egy-két héten rohadt sok dogát írtunk.Egy év alatt nem tanulok annyit,mint amennyit most az elmúlt időben kellett.Utálok tanulni!Inkább döglök az ágyon zenével a fülemen,vagy elhúzok tekerni.
Csak most értem haza,mert eddig ott szívtam külön olaszon.Áprilisban van a Festival d'italiano és még nagyon nem vagyok kész a témákkal.Ja persze.-A Fest. d'ita... egy olaszverseny.Szóbeli.Egy csomó hülye témáról kell beszélni 5-10 percet.Nem olyan vészes,csak rossz látni,hogy az sok stréber ELTE gyakorlóiskolás mind elviszi előlem a díjakat.Nem azért,hogy felvágjak,de tavaly azért jól odavágtam a Szent Margit-os,meg a debreceni refigimis gyökereket.Országos harmadik lettem.
Idén nincs az az isten,hogy ne legyek dobogós.Nagyon jól esett ilyen helyezést elérni.Rögtön mentesültem az olaszvizsga alól.Megérte szivatni magam.Most is megéri.Leírhatatlanul király érzés,amikor a hónapokig tartó olaszozás,meg tématanulás után kimondják a nevem és én kicaplatok a panettonémért meg a diplomámért.
Hű de elkanyarodtam.Még leírom ...bocs elhúzok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat