Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gerbeaud naplója


Dromedár [52307 AL], gazdája Gerbeaud
2005. április 20.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/52307
2005. április 20.

Kedves Naplóm!

Megint nem tudom hol hagytam abba múltkor a naplóírást.
Asszem valahol Canterburynél.
Szóval a katedrális baromi jó.Egy jó vastag és nagy kapu választja el a külvilágtol.Körülötte szép,zöld frissen nyírt fű.Bennt éppen mise volt,úgyhogy úgy kellett lábujjhegyen osonkodni.
Egy futurisztikus szarral(szobor) jelölték a helyet,ahol legyilokták Becket Tamást.Maga a belső szerkezet totál Harry Potter feelingű.De tényleg.Dettó Roxfort.
Azt hiszem utána bementünk a citybe.Esett az a redvás eső,úgyhogy az első benyomás egy kicsit lehangoló volt.Megsasoltuk az Imex mozit,a Piccadilly-t,a Savoy-t meg még nem tudom mit.
Most egy picit írok a családokról,ahol megszálltunk.
Mindegyik rohadt szőröstalpú dzsungellakó indiai volt.Na jó csak viccelek.:)Jófejek voltak,bár azért előszőr eléggé beparáztam,amikor egy turbános Osama bin Láden vitt haza engem meg még 3 csávót.Mikor aztán megláttam a fiát,meg a feleségét kicsit megnyugodtam.A fiát Anilnek hívták.Anil egy ilyen R&B-s,baseball sapis,aranyláncos,tunizott autóval járó,22 éves egyetemista emberke volt.Mutterja Rosie.Rosie kábé 150 cm volt,de legálább 100 kiló.
Sajnos ők is csak füvet zabáltak.(Vegetáriánusok voltak.)
Én sok helyen megfordultam a világban,így rengeteg alkalmam volt kipróbálni különbféle kultúra kajáját,de olyan szart,mint amit ott kaptam még nem éltem.Szinte leírhatatlan.Nem is bajlódok vele,egyszerűen borzalmas volt.Ha van szerencséd Angliába menni,vigyél magaddal egy csomó kekszet,hogy ne dögölj éhen!
Maga a környék egy millás negyed volt,csak sajna 3 kilóméterre volt tőle a Heathrow úgyhogy állandóan eldübörgött felettünk egy-egy baszott nagy Boing.
Most következne a Madam Tussaud Panoptikum,de az annyira király volt,hogy arra holnap majd egy egész bejegyzést szánok.
Most inkább elhúzok zabálni.

Na viszlát holnapig!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat