Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gerbeaud naplója


Dromedár [52307 AL], gazdája Gerbeaud
Lovefool

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/52307
Lovefool

Most Cardigans szól.Nem vagyok valami nagy fanjuk,de van pár jó számuk.:)

Már kezdtem örülni,amikor reggel felkeltem és hasamra sütött a nap,de mostmár hideg van és jönnek a felhők.Kár.

Megint nem tudok írni.Nme tudom mi van velem.Lehet a nyár az oka.Egyszerűen nincs mit írni.Hát remélem holnap végre megszáll az ihlet.....

Ma már egyszer elbúcsúztam,de most visszatértem,mert valami nagyon szépet és jót láttam.Pontosabban egy eszméletlenül jó adatlapot találtam a többi szürke szar között.A tulaját TLancelotnak hívják.Végre egy csaj,aki tudja mi az az Amorf Ördögök.:)

Nem hiszem,hogy írok neki levelet.Na jó.Talán.Bár a magamfajta loosereknek senki sem szokott válaszolni:)Na jó ez nem igaz.

Coldplay szól,nagyon jó,kezd megint elkapni az írási láz.Az ilyet szeretem.Gyorsan leírom,hogy mérhetetlenül hülye vagyok,mert már megint majdnem felszakítottam egy kapcsolatot.Már nem az enyémet:)(Io non ho amica)Egy barátnőmmel gabajodtunk/gabalyodtunk majdnem össze,holott tudtam,hogy van barátja.És amekkora peches vagyok egy barátommal jár.Na mindegy.Ez az én sorsom.Örök balfaszságra és magányra vagyok ítélve.

Azon agyalok,hogy hogy jutok ki Londonba.Nagyon szeretnék megint menni,de ennek az anyagi része valahogy nem tiszta előttem.Rossz ilyen csórónak lenni.Nme sajnos,de a pénzem a Voltra és a Szigetre ment/megy el.

Colorstar szól.Nagyon isten.Most bulizhatnékom támadt.

El kéne mennem a Zp-be is,de nincs aki eljön velem.De persze Pöstön sem ismerek senkit.

Az,akit a világon a legjobban imádok most megy az Eltére.Na majd a jó kis Eltés bulikon beépülök a pesti underground és alter körökbe:)

Még valami amit le kell írnom.Leszedté kműsorrol a South Parkot.Mérhetetlenül el vagyok keseredve.Rohadjanak meg azok a Coolos farkak,akik képesek voltak a Maffiózókat bettenni Stan,Kyle,Cartmen és a többiek helyett.A 22:00 egy biztos pont volt az életemben,de ezt most elvették tőlem.

Megölték az estéimet!Szemetek!

Amorf ördögök szólnak.Mondanom sem kell,nagyon isten.


Nah megyekek,mert a végén idenövök a géphez.

Puszó és ments a vízből katicákat!:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat