Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gerbeaud naplója


Dromedár [52307 AL], gazdája Gerbeaud
Hőség

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/52307
Hőség

Muszáj lejegyeznem,hogy az előző már 3-4 napja elviselhetetlenül rohadt meleg van.Délutára a hőmérők higanyszálai helyenként a 40 fokot is elérik.De most tényleg nem vetítek.
Olyan baromi meleg van,hogy még bicózni sem tudok kimenni.
Most tekerni,az egyenlő lenne a hőguta általi halállal.

Az ezt megelőző két napot strandolással töltöttem,mára meg már nem maradt pénzem,úgyhogy itthon párolgok,a saját leveimben.

Ma este találkozok az exemmel és kicsit furcsállom a dolgot.Ő hívott,hogy találkozzunk este fél kilenckor.Jó fej,meg minden,de nem az én stílusomAz osztálytársam már 6 éve,de egyáltalán nem ismertem.Mielőtt megismertem volna összejöttünk és mikor megismertem szétváltunk.Semmi bajom nincs vele,csak noncs túl sok kedvem kettesben mászkálni vele ilyen rohadt melegben.
Remélem nem valami lebaszást kapok tőle,amiért pletykáltam róla.
Egy hete kb. egy hozzá közel álló személlyel beszélgettem és esteleg félreérthető dolgokat mondtam neki.Remélem nem jutottak a fülébe az álltalam mondott dolgok.
Persze semmi hazug dolgot nem mondtam,csak az igazságot,ami némely esetben nem jól hangzik.

Bocsánat,hogy ilyen ködösítve fosom a szót,de eszembe jutott,hogy esetleg nemkívánatos személyek is olvashatják a naplómat,aztán ne legyen gondom belőle:)

Egy nem rég megismert barátnőm,egyévre Londonba költözik.
Örülök neki,hogy ilyen lehetőséget kapott,de sajnálom,hogy elvesztek egy jó barátot.Hosszú ideje ő volt az egyetlen személy,akinek elmondtam a bennem zajló piszkos mocskos fájó és néha jó dolgokat.Tényleg nagyon rendes lány.Amilyen hülye peches vagyok persze barátja már van,úgyhogy megint nem a jövőbeli Görögnét ismertem meg.:)Na mindegy:)

Úgy néz ki mostmár biztos a helyem a Szigeten.Lesz elég pénzem a jegyvásárlásra.Ugyan elég szűkösen,de kijövök a hóvégéig.

Tényleg.Az előző bejegyzésben elkezdtem mesélni a nagyszüleimről.
A nagypapámon már túlvagyok asszem.Most jön az én drága nagyikám.
Hát őt a nemlétező isten egészen biztos rosszkevében teremtette,hogy felvidítsa.Most azthiszem 67 éves.Nagyon megtört kis mamóka.A férje,évetizedek óta alkoholista,a lányát pszichiátrián kezelik,a másik fia egy léhűtő sunyi dög,aki állandóan kölcsönkéreget.Csak az apámra lehet igazán büszke,aki azért abból a totális mély szarból elég magasra felküzdötte magát.
Mind testileg,mind lelkileg ki van készülve szegény mami.Persze amikor látjuk mindig próbál erősnek látszani.Olyankor mindig mosolyog és próbál minden tőle telhetőt megtenni az ő kis unokáinak.Nagyon szeretem még az apróbb hibái ellenére is.

Apropó apró hibák.Hát azért maminak van egy elég komoly baja.
Kényszeres kacatgyüjtő.Ez egy elég durva,mások számára teljesen érthetetlen betegség.Ez egy kényszeres cselekvés.Egyszerűen képtelen kidobni a mások által teljesen feleslegesnek tűnő dolgokat.A kacatokat szemeteket és minden szarságot begyüjt és letesz valahol,hátha valamikor jó lesz.A házok tetőtere teljesen járhatatlan,mert a négy fennt található szobából hármat plafonmagasságig telepakolt kacatokkal.A konyha 80 százaléka járhatatlan az ott található 30-40 éves ruhakupacok,mosatlan tányérok,befőttes üvegek,tejfölös döbozok miatt.A ház többi részén is hasonló a helyzet.
Néhány borzalmas példa.
-Egy 1968-as kenőcs az ablakpárkányon.Szinte hihetetlen,de már 37 éve rohad ott.
-10-20 éve egyre csak terebélyesedő,macsakszarból,dióból,barackrohadványokból,fadarabokból,ruhákból és bútorokból álló 10 négyzetméteres kupac a teraszon.

Hát elég sokáig sorolhatnám a szörnyűségeket.Tényleg egész elképesztő.

Na ennyit mára.
I'll be back!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat