Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gerbeaud naplója


Dromedár [52307 AL], gazdája Gerbeaud
Indubbio

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/52307
Indubbio

Kétségtelenül rohadt meleg van ma.Kinnt voltam tekerni,de harminc kilóméter után inkább hazajöttem mert a seggemről is dőlt a víz.
Tuti kiszáradtam volna.Most olyan szagom van,mint egy kéthete lábon rohadó zokninak.

Már csak két nap és VOLT FESZTIVÁL.:))Istennn.
Hogy én ott mekkorát fogok bulizi.Magyarország legkirályabb zenekarai lesznek ott.Na meg persze Thievery Corporation,Client,Us 3,Adam Freeland és még sokan mások.
Babbóm vett új sátrat,így egy undorító lila kétszemélyes sátorral fogok nyomulni a kempingben.A sátorban van egy kiadó hely,úgyhogy hajrá lányok lehet jönni dugni!:)Hogy fel lehessen ismerni,lesz a sátramon egy méretes Gerbeaud felirat.(Zserbó)
Nagyon remélem,hogy még csak egy bárányfelhő sem téved majd fölénk,mert nagyon morcos lennék.Rohadtul nem akarok megázni.
Nme tudja valaki mikor nyit a WCC-ben lévő Tisza cipő bolt?
Kéne vannem csukát.Mondjuk ma vettem egy tornacsukát,de az két hét múlva szétesik.

Ha lenyelvvizsgáztam németből,meg olaszból is,tutira spanyolul kezdek el tanulni.Rohadt jó nyelv.Mondjuk a franciai is szép,viszont utálom a rohadt tetves köcsög csigazabáló franciákat.

Wááááá.A tegnap fő híre.Bodrogi Isten László összetetben harmadik helyen van a Tour de France-on.Azt az embert arnyba kell önteni.
Mi a szarna ide Országimázs központ?A sportot kéne támogatni.Baumgartner Zsoltit hétvégenként 1 milliárd ember látta a formaegyben.Tegnap sokszáz millió ember láthatta,amint Bodrogi negyedmagával megszökik a mezőnytől és sorra nyeri a részhajrákat.Olyan szép kimondani,hogy csak a Zavricki,meg az Amstrong előzik meg:)

Na ennyi hüleséget mára.

Ciao



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat