Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gerbeaud naplója


Dromedár [52307 AL], gazdája Gerbeaud
Ieri

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/52307
Ieri

Tegnap próbáltam transzba esni és ez alatt a nyolc perc alatt kiírni magamból amit átszelleműlve godolok.
Csak részben sikerüt.Sajnos túl tiszta voltam.Nme jött ki a személyiségem.
Én abszolút drog ellenes vagyok és szerintem a drog egyenlő a halállal,de most őszintén igényem lenne/van egy mariguánás cigire.Kipróbálnám.Most ki.
Persze mindenhonnan csak a káros hatását halljuk,meg hogy akár egy száltól is lecsúszol a lejtőn,mard egy feneketlen mély szakadékba esel,de szerintem ez kamu.
Ki kéne próbálni.Vajon milyen lehet.Tényleg lehet tőle repülni?Álmomban egy csomószor repültem.Nagyon fasza érzés volt.Most kipróbálnám.
Még szerencse,hogy nem vagyok olyan társaság tagja,ahol a fű mindennapos.Nme hiszem,hogy elég erős lennék az elutasításához.Persze tudom,hogy nem lennék se jobb se rosszabb tőle,de a pozitív énem teljesen elutasítja,míg a mindent ki kell próbálni,mert csak egyszer élünk énem a sötétbe taszítana.
Remélem ez csak valami mérhetetlen,bocs pillanatnyi gyengeség jele,hogy ilyeneken gondolkozom.
Mostanában valami megváltozott.Kezdek egyre magamba furduló lenni.Eddig totál közönbös voltam a kretén depressziós szentimentalista fasz költőkkel,míg most érzem mi készteti a költőt verseinek megírására.Az abszolút totális spleen.
Nme olvastam Puskint,de a jegyzetek és a tankönyv alapján felfogtam,hogy Anyegin a megtestesült spleen.Nem is a világ közönbös számára,hanem a fontos dolgok.Puskin kihagyta az életet az Anyeginből.Az egész egy nagy szar tényanyag.Hiába "az orosztársadalom összefogó ábrázolása",semmit sem mond.
Anyegin a világi szar dolgokkal foglalkozik.Eszik,alszik,beszél,társaságot keres,bulizik.Ez mind persze jó,de szart sem ér.Ezt persze úgy mondom,hogy a könyvet nem olvastam el.Na most megfogadom,hogy jövőhétre elolvasom.
Akkor majd teljes lesz a kép.
Utálok olvasni,de van mégis egy könyv amit elolvastam és volt benne valami,ami arra késztet,hogy jó könyvnek állítsam be.Hoffmann:Arany virágcserép(nem tudom hogy írják).
Annak az első tíz oldalának a hangulata tényleg él.Olyan egy fasza iromány.Olyan sorokat nem fogok tudni írni sohasem.
Ezek is mind száraz szarok.
Nem mégsem.Most aki te ezt olvasod,de nem én vagyok,zavaros ez az egész.Nme érted a mondanivalót.De persze miértis értenéd.Nme ismersz engem.Nme érted miért mondom,hogy nincs semmim.Nme érted miért kell ezt leírnom a naplómban.
:)Mindenki bekaphatja:)
De tényleg.Szarok rá,hogy most mit gondolsz rólam.Senkinek sem akarok mgfelelni.
Most őszinte leszek.Nme azért nem írogatok válasz e-maileket valakinek,mert nincs időm,hanem mert rohadtul nem érdekel,hogy ő várja a válaszom.
Na banyek.Én egy rohadtul önző köcsög vagyok.Ez most eset le.
Hát ez is egy elég elvont bejegyzés:)
Elvont+Zavart+Őszinte=ÉN



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat