Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gerbeaud naplója


Dromedár [52307 AL], gazdája Gerbeaud
2005. április 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/52307
2005. április 28.

Drága pici Naplócskám!

Múltkor próbáltam leírni a Madam Tusseud panoptikum szépségeit és azt a mérhetetlen nagy katarzist,amit az ott tölött 2 óra okozott és ez sikerült is 5000 karaktarben,viszont a bejegyzés elfogadtatásánál kidobott a rendszer és törölte a bejegyzésemet.
Miután 2 órát töltöttem életem legjobb cikkjének megírásával totál feleslegesen,megfogadtam,hogy nme írom le mégegyszer annak a Londoni napnak a történéseit.

Hát ezt tényleg nagyon sajnálhatja mindenki,mert rohadt jó volt.

De most hagyjuk a multat és irány a jövő!Holnap lesz a Festival d'Italiano.Valahogy totál nem izgat.Az ég világon semmit sem tanultam rá.Kicsit lelkiismeret furdalásom van,de mostmár mindegy.

Tényleg.Valami nagyon facsarja,széttiporja,széttapossa,agyon nyomja a lelkemet,és nem tudom vagy nem merem kiadni magamból.
Noshát mivel ez a napló a sajátom és úgysem nézi megf senki,kiírom magamból.(közben a Chemical Brothers:The Test szól a fülemben.Nagyon király.)

Kb. két évvel ez előtt ismerkedtem meg egy nálam másfél évvel idősebb lánnyal,akiről hamar kiderült,hogy szinte teljes mértékben mindenben egyet értünk és hasonlítunk.De tényleg.Ő az én lány altereggóm.Amikor egy picit több időt együtt vagyunk néha szó szerint ugyan arra gondulunk és egymás szájából vesszük ki a szavakat.
Elég hosszú ideig csak mint legjobb barát és lelki társ volt,de aztán valami eszméletlen szörnyű dolog történt.Beleszerettem.Bárcsak soha ne láttam volna meg.Hihetetlen mértékű szenvedést okoz,hogy nem lehet az enyém.Egy csomó ideje próbálok hazudni magamnak,hogy nem szeretem,de ez sajnos depreszióssá tett.Most azt várom,hogy elballagjon és így legalább cak ritkán láthatom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat