Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gerbeaud naplója


Dromedár [52307 AL], gazdája Gerbeaud
Ohhohohó

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/52307
Ohhohohó

Jól indult,de végül nem maradt semmi más,csak latyak,meg víz.Bizony bizony,a télre még várnunk kell.
Nem mindha sajnálnám,mivel azért nekem még - tudom kicsit fúrcsa- eléggé nyár feelingem van.Hiányzik a nap,a fény,a rothasztó meleg,a bicó meg az egész atmoszféra.
Az előző bejegyzésben,ha minden igaz
a pénteki kis mazoista/szadista/félelmetes/röhejes pénteki kiruccanásról írtam.És ha jól emlékszem nme fejeztem be.Jön majd aminek jönni kell,de előtte még kéne ide valami bölcseleteti rész.

Milyen hülyeségről írjak?.
.
.
Tegnap mintegy másfél hónap után találkoztam az én drága pici Szandrusommal.Ő az én "uncsitesókám,lelkitársam,legeslegjobb barátom,az én volt nagy szerelmem.:)Imádok vele lenni.Már annyire hiányzott,hogy azt elmondani nem tudom.Tuéajdonképpen rajta kívül egyetlen egy étékes embert sem tudnék mondani.Vagy legalábbis olyan értékeset mint ő,biztos nem.Azt is sikerrel nyugtáztam,hogy még csak fel sem merült bennem,hogy sajnáljam magam amiért nem teljesült be plátói szerelmünk:)Ő már örökre megmarad a túl "szép",hogy igaz legyen kategóriának.Szóval már jól jött,hogy elmondhassam neki a kis problémáimat és tegnap pont arra volt szükségem,hogy az ő szavaival,az ő testmozdulataival és az ő hangjával ... tyűű most más dolgom van lehet,hogy még folytatom,ha nem,akkor züdv!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat