Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gerbeaud naplója


Dromedár [52307 AL], gazdája Gerbeaud
...folytatás...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/52307
...folytatás...

...most az a helyzet,hogy sajnos nem felejtett el és erőteljes jeleket küld,hogy felőle még működne a dolog.
De nme tudom,hogy én mit akarok.Nme vagyok belé szerelmes.Soha nem is voltam.Hiába tökéletes,a másik lányhoz képest szinte semmi.
Hát szar ügy!
Mi az istent csináljak?Talán megint jöjjünk össze és aztán pár kamu hónap,meg néhány dugás után visz lát.?
Akár milyen csábító is,ez nekem nem kell.Persze az is lehet,hogy az egészet beképzelem és csak szimplán ilyen rendes.A végén majd jól pofára esek.De amúgy ez a helyzet nem áll fent.
Egyébként az előző év végéig békésen éldegéltem a szánalmas nyomorék looserek szürke kis életét,de aztán valami megváltozott.Mostmár nem rugtak belém a folyosón,észrevesznek mások,előre köszönnek nekem és több lány is erős utalásokat tett arra,hogy esetleg összejöhetnénk "matekozni".Meg aztán egy éve életemben előszőr szerelmet vallott nekem egy csaj.Az volt az első pillanat,amikor mások is észrevették,hogy a világon vagyok.

Na most,hogy eléggé kisajnáltattam magam,befejezem ezt a fejtegetést.Az igazsághoz viszont még hozzá tartozik,hogy elég sokáig túl alacsony voltam.Szinte mindenki magasabb volt nálam.Aztán mostanra meg szépen lassan az összes lányt túlnőttem.Legalábbis azokat,akik nekem is tetszenek.Az alacson filigrán lányokat..)Most úgy 172 centi vagyok,de kb 176 centire növök majd.Már most is meg vagyok elégedve magammal.A nővérkém egy vérbeli jó csaj,és szerinte tényleg jó pasi lett belőlem.:)

Ma a suli szinte totál kiürült.Ma mentek el az osztályok kirándulni.Mintegy 100-an vettük birtokba a 700-as iskolát.:)
Tesin elgórták az egyik osztálytársam mobilát.A gyökér.:)
Kémián meg végigmotoztak és átkutattak mindenkit.Elég gáz,hogy azt hitték mi vagyunk a tolvajok,holott már 6 éve együtt szopunk a suliban és mindenki a karját adná a másikért.

Holnap jönnek a svédek.Nagyon állat lesz.

Na kifogytam a szuszból.
Ideje lenne végre folytatnom a Londoni beszámolót,de a múltkori affér után még nem vett rá a lélek.De mostmár tényleg el kell szánnom magam,mert aztán a távoli múlt homályába vész az egész.

Holnap majd beszámolok a svédemről.

Cuppppppppp

Ja,még valami!
Néha azért biztos,ami biztos alapon végig szoktam tekintgetni az adatlapokat.Nem is nagyon lepődök meg azon,hogy tele van 13-14-15 éves szingli kiscsajokkal,de azon már igen,amikor huszonéves kúrvák alacsonyodlak le odáig,hogy egy bevállalós képpel innen szedjenek fel szexpartnert.Elég dúrva.
Az is nagyon gáz,amikor valaki egy másik ember képével nyomul a neten.Ha valaki ronda,az legyen büszke a belső értékeire,és ne bújjon el állarcok mögé.
Amit elég szánalmasnak tartok,az az,hogy egy csomó kiscsaj írogat nekem leveleket nem is tudom milyen szándékkal.Sohasem értettem,hogy miért jó a lányoknak,hogy idősebb fiúkkal járnak.
Most sok lányt el kell,hogy keserítsek.A fiúk,akik legalább két évvel idősebbek 14-16 éves barátnőjüknél,kizárólagosan csak a szexre hajtanak.Ez egészen biztos.Szerénységem is ebbe a kategóriába tartozik.Kicsit szánalmas,de ez genetikailag kódolt a fiúkban.
Hiába a kedvesség,a mozimeghívás,a szerelmi vallomás,a lovagiasság a csajt felszedő fiúk kivétel nékül csak baszni akarnak.Aztán csak mellékes dolog,hogy esetleg később szerelem is kialakulhat.
Ezek eléggé elcsépelt dolgok,de úgy igazábol szerintem senki sem szán rá időt,hogy ezt végiggondolja.
Erre nagyon jó példa,hogy néhány lány akit ismerek(15 évesek) felszedtek 18 éves pasikat.Tegnap éppen arról áradoztak,hogy milyen aranyosak a fiúcskák és biztos csak a szép kék szemükért állnak velük szóba....
...ugyan aznap este az egyik szórakóhelyen békésen sörözgetek az ominózus fiukákkal,akik nagy büszkén mesélték,hogy nem sokára jól megdugják a lányokat,aztán csá.Hát igen!Az élet szép.:)
Engem valahogy nem vonz,hogy pedofil legyek.

Na,de mára már elég!

Adios!

Na megint visszatértem.Ma már harmadszor írok.
Először megemlíteném,hogy az Underworld:Jumbo-t hallgatom.
Ez a világ egyik legjobb száma.Kegyetlenül isten.Totál feltölt mind lelkileg,mind szellemileg.Ez ilyen alter-relax szám.

Még valami.Aki csak tud jöjjön a Volt fesztiválra.Nagyon állat lesz.
Néhány fellépő a sok közül:Thievery orporation,Anima Sound Sistem,Belga,Zagar,Neo,Supernem,Kispál,Ákos és még sokan mások.
Én ott leszek!Ha te is jönnél,könnyen megtalálhatsz majd.
Egy húszéves Jugoszláv sátram lesz az oldalán egy bazinagy felirattal.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat