Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gerbeaud naplója


Dromedár [52307 AL], gazdája Gerbeaud
Sziget

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/52307
Sziget

Nah nagy nehézségek árán,de összegyűjtöttem a napijegyre elegendő pénzt.Már csak egy vonatgázolás állíthat meg,hogy 11-én elhúzzak a Szigetre és egy orbitálisat bulizzak.
Pill utána kell nézzek........

Szóval Neo-n,Tutuszon,Karányin,Animán és Uderworld-ön fogom szétordítani és széttáncolni magam.

Tegnap volt német nyelvvizsgám.Hát jó nagy szo..s volt,de azért remélem meglesz.Angolom már megvan úgyhogy az őseim nem lesznek annyira morcik,ha megvágnak.

Ja még valami.Nem akarom szidni az Animát,mert sok sok éves kapcsolat fűz hozzájuk,de az új felálás elég szar.Juci nélkül valahogy nam az igazi.Hol van az a régi alig pár ember álltal ismert igényes elecronikus zenét játszó csapat?
Amikor ma megláttam őket a Viva tv slágerlistáján,egy világ omlott össze bennem.
Na mindegy.

Ma megint elég szarul indult a napom,mert elkapott a mindenkit utálok,hagyjatok békén,és dögöljön meg mindenki érzés.Ebéd után elmentem kiszellőztetni a fejemet egy 50 kilóméteres hegyi tekerássel és most olyan rohadt fáradt vagyok,hogy nincs energiám mindenkivel tahó lenni.

Már jó rég írtam és gőzöm sincs milyen jó sztorikat hagytam ki.

Jaaa.Van valami,bár ez is mai dolog.Két év után választottam magamnak egy karavánt.Szerelem volt első látásra.A nevük vesztegzár karaván.Televan isten arcokal,leszámítva egy két pszichopata gyökér punkot,meg agybeteg darkost.

Még a Voltról sem számoltam be,de szarintem már nem is nagyon fogok ép leírást adni.
A lényeg,hogy egyfolytában esett az eső,és minden éjjel úgy feküdtem le aludni a kis szar sátramban,hogy reggelre elmos az ár,a társaság rohadt jó volt.Végre láttam olyan rendes igazán jó arcokat.Nálunk itt Tatabányán üres szar plázaribancok,meg szakközepes primitív nagypofájú mácsók vannak.Egy két embert leszámítva mindenit utálok.Ezek a fesztiválok az igazi emberek gyűjtőhelyei.Meg hát nem is beszélve arról,hogy kegyetlen jó koncertek voltak.
Ami ka legjobban tetszettek:Kutya vacsorája:Az énekesük rohadt jó arc.Szét röhögtem magam mikor beszélt.Bár a zenéjük nem túl jó,a szövegeik nagyon ászok.A Colorstaron buliztam a legnagyobbat.Másfél órán keresztül fulladásig táncoltunk.Baromi jó volt.A Korai öröm,meg a Hiperkarma is jó volt,de azokból csak perceket láttam.
Hát amit a Hajós lenyomott a koncert előtt dumákat,az valami betegesen isten volt.Kicsordult a könnyem úgy nevettem.DE persze a koncertjük is ász volt.Telitorokból ordítottuk a Hello Turistot,amibe szagány András bele is sült:)
Zárónapon fantasztikus koncertet adott a Zagar a Multicaféban.Teljes extázisba estem tőlük.Nagyon nagyon vártam a Thievery Corporationt,de sajnos annyira szar volt a technika(hangosítás),hogy élvezhetetlen volt.Őket fülhellgatóval egy csöndes szobában,vagy vonaton kell teljes átláéssel hallgatni:)

Na ennyi szarságot mára.

Üdv!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat