Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gerbeaud naplója


Dromedár [52307 AL], gazdája Gerbeaud
Buona sera per tutti!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/52307
Buona sera per tutti!

Na ide is rég írtam.:)
Ma elmélyült beszélgetést végeztem egy lánnyal,aki egy engem érdeklő témában ellentétes véleményen van.
Jó volt győzködni egymást,de természetesen semmire sem mentünk egymással.A vitatott kérdés isten létezése volt.Én az tudománybuzi ateisták véleményén voltam.Sajnos nem sikerült megtérnem.:)

Na de itt vége a sentenciának,jöjjön a pictura.

Előző pár napomat bulizással(egy kis ivással),tekeréssel és strandolással töltöttem.
A buli elég lapos volt.Volt egy csomó kretén aki túl domináns volt a hangulat szempontjából.Az egyik csaj totál seggrészegre itta magát és mindenkit lesmárolt aki élt és mozgott.A buli végére négyen fel is csinálták.Sajnos én nem voltam közöttük.Valahogy nem volt hozzá gusztusom.

Tényleg,most volt Víz,zene,virág fesztivál.Nagyon isten volt.Egy csomó jó csaj,szuper társaság,király zenekarok és egy bombaztikus tüzijáték.

Még mindig nem sikerült megint összejönnöm az előző barátnőmmel,de határozottan közel állok hozzá.Mérhetetlenül nagy vágyat érzek rá,hogy ágyba bújjunk.

Jó kerékpáros révén rendesen gyűröm a kilómétereket.Székesfehérváron,Budapesten,Héregen és Komáromban voltam.A legdurvább Székesfehérvár volt.Csak 120 kilóméter,de majdnem megdöglöttem.Gánt és Szfv között van egy 10 kilóméteres rész,ami nagy büdös puszta és vagy 40 fok volt.Arról nem is beszélve,hogy sikerült kifognom a nyár eddigi legmelegebb napját.Majdnem lefolytam az ülésről.
Szerencsére nem volt defektem úgyhogy nem kellett szerelnem.
Tudom kicsit betegnek tűnik,hogy mindig leírom hol milyen csajok vannak,de Szfv-n tényleg nagyon jó nők voltak.Ezen a putri Tatabányán,csak kis nyivákoló 14 éves plázapicsák vannak.Szörnyű.
Na még mit írjak?

Lefestettem a gólyalábam.Nagyon cool.Kapott egy barna festést és az egészet bepöttyöztem fehérrel.
Majd csinálok képet.

Pesten a dugóban állt egy piros Ferrari Spider magyar rendszámmal.Rohadt jól nézett ki.Mivel dugó volt kb. öttel tötymörgött.Mi bicóval kb 45-tel eltéptünk mellette.Azért elég isten érzés volt.:)

Nem tudok több rizsát írni.Megyek.Holnap majd talán még írok.

Cupppppppppppppp!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat