Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kiss Gabi naplója


Kamilla Pupi [60968 AL], gazdája Kiss Gabi
2005. április 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/60968
2005. április 7.

Na tessék! Végre jó idő van , süt a nap, lehetne szellőztetni a vizes falakat( döbbenetes, hogy mennyi víz van egy új építésű ormányzati lakásban!) Kinyitom az ablakot, leülök a gép elé. és fél óra múlva majdnem kihívtam a tűzoltókat!!!!!!!!! Nem kell ide ellenség, van szomszédom! Hurrá! Az értelemtől sugárzó tekintetű zsenipalánta gondolta ideje tüzet rakni... az ablak alatt!
Mert mint tudjuk a lomtalanítás ideje alatt nem kell azzal terhelni a városgondozást, hogy vigyék ki a szeméttelepre az ócska bútorokat... á dehogy, meg kell gyújtani a ház előtt! Milyen frankón ég a 20 éves betonvastag lakkozás. Olyan füst, és bűz lett a szobámban egy pillanat alatt, hogy lovas-szobrot lehetne faragni belőle. Most lemegyek és agyonütöm a szomszédot, vagy csak egyszerűen ráborítom a máglyára amit meggyújtott!
Hogy miért nem volt ennek cápa a magzatvízében, vagy legalább egy taposóakna a járókájában!!

Milyen érdekes.. a tevém 2 hét alatt megtanult szeretni, nekem 32 év nem volt elég. Nem tudok feltétel nélkül szeretni bárkit, képes vagyok mások butasága miatt dühös lenni... nem vagyok jobb tőlük. A tevéknek könnyű...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat