Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kiss Gabi naplója


Kamilla Pupi [60968 AL], gazdája Kiss Gabi
2005. szeptember 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/60968
2005. szeptember 1.

10.nap

Ma este berepült a szobába valami fenevad. Nem bírom ezeket a repülő jószágokat, és minél gyorsabban repked, pattog a falakon annál idegesebb vagyok tőle. Azt se tudom, hogy undorodom, vagy már félek...Ez most egy akkora sáska volt, hogy soványabb kínai egy hétig enné. Még most is a hideg kiráz tőle. Tudom, hogy nem vagyok rajta az étlapján, és a második falat után döglötten fordulna le a diffenbachiámról is, de nekem ne repkedjen itt senki, amikor internetezek, sőt esetleg ma este még aludnék is ha lehet.
Teljes nyugalommal tudom kiterelgetni a méhecskéket, darazsakat az ablakon, mert azok nyugis kis jószágok, igaz, hogy nagyot tudnak harapni. A molylepkéket Vicuskám szokta elkapni, és kiengedi őket az erkélyen, csak még előtte ellenőrzi, hogy nem piros-e a torkuk, és ellátja őket instrukciókkal. De ez az állat még neki is nagy volt. Megmaradt nekem, mivel ennyien lakunk itt:-((((
A hideg kilelt, de elkaptam egy szatyorral, és agyoncsaptam... na jó ráugráltam, addig amig biztos nem voltam benne, hogy nem fog kirepülni.
Ha majd egyszer lesz párom, akkor nem nekem kell megharcolnom ezekkel a fenevadakkal.... épeszű ember nem is gondolná, hogy mekkora frászt tudok kapni egy darab sáskától... pedig elég nagyot.. Na most jöhet az állatbarátok véleménye arról, hogy milyen gonosz vagyok, meg a többieké arról, hogy mennyire félős... de hát mindenkinek megvan a maga frásza....
Inkább egy egér(esetleg több is) mint egy rovar ami 2 centinél nagyobb.Egyébként az egeret is agyoncsapnám, nem szeretnék kolóniát a lakásomban.
NNa lassan megnyugszok...megyek aludni...




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat