Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kiss Gabi naplója


Kamilla Pupi [60968 AL], gazdája Kiss Gabi
diliflepni

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/60968
diliflepni

Azonnal be kell szereznem a fent említett értékes darabot... egyébként nem is sürgős, előbb utóbb grátisz megkapom:-))))


A kölköm minden elképzelést felülmúló növekedéssel töltötte a nyarat, mind vertikálisan, mind horizontálisan jelentős mértékben változott a kiterjedése. Kicsit nem figyelek, és elhordja a ruhatáramat. Momentán az övét hordjuk: ki a szekrényből, mert mindent kinőtt, sérvet kaptam mire hazacipeltük a következő garnitúra kárpitozását, ja és a fizetésemet otthagytam a boltban. Még 1-2 tonna holmi, és meglesz minden az iskolához.. ma végigvadásztuk a várost kék tornadresszért, természetesen nem találtunk:-(((
Holnap újabb vadászat kezdődik, de akkor már puskát is viszek, és kedvezőtlen válasz esetén lövök.

Másodállásban egy öregúrnál takarítok, mert olyan jól keresnek a nővérek, hogy muszály valamit csinálni. Muzeális értékü koszt kapirgálok egy lakásban, mert a 85 éves bácsi azért mindent már nem tud megcsinálni, a gyerekeinek meg nem jut eszébe...Ma is vékonyítottam egy kicsit a retekrétegen, lassan kibontakozik a lakás a trutymóból.

Mellékállásban azzal foglalkozom mostanában, hogy egy régi kedves barátomat próbálom összekaparni. Talajgyakorlatot végez: úgyis mint naon padlón van. Ugrálnak a púpján a szülei, a felesége letiplizni készül a gyerekkel, és még millió egyéb baja van. Amikor már nagyon megtelik a napozója felhív, olyankor 1-2 órán át hallgatom... nincs szivem azt mondani neki, hogy elég nekem a saját rumlim, lehet hogy az lenne az utolsó csepp a pohárban. Elvégre ilyenkor van leginkább szükség a barátokra.
Meséltem neki, életem szerelméről, meg a véleményemről, mely szerint pukkadjon meg Murphy, mert miért kell a hercegnek a fehér lovon mindjárt a világ másik felére vágtatni... egyszerüen kiröhögött. Ráfarag még erre nagyon, mert ha lesz egy kis időm, lekocogok az alföldre, és alágyújtok...háháhá
Csak addig még segíteni kell neki, és erősnek lenni, mert ő már nem tud. Következésképp nem sírhatok neki, tehát telerámolom a naplót a frászaimmal, a tevepúp sokat kibír, legfeljebb megtelik a szerver...lefagy az egész rozzant világháló, illetve cafatokra zilálódnak az illetéktelen olvasótábor idegei...Na és?!
Szóval minden faxa!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat