Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kiss Gabi naplója


Kamilla Pupi [60968 AL], gazdája Kiss Gabi
2005. október 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/60968
2005. október 24.

NNNNNNNNNNaaaaaaaa!!!!!
Végre ezt is megtapasztaltuk!
Tudjuk milyen ha belerángatnak a társaságba....!!!
(királyi többest ezennel elhagyom, mert nem szokásom)

Kicsit eltüntem a mindennapjaim elől... előzékenyen szüneteltette a vodkafon a szolgáltatást: ahol voltunk csak segélykérésre alkalmas térerő volt (vagy talán annyi sem), arra meg nem volt szükség. Igaz, hogy vasárnap este, amikor előkerültem magyarázójelentések tömegét kellett írnom, de megérte!!!

Tudom milyen érzés esőben a sötétben szédülésig, kifulladásig táncolni az utcán...gumicsirkével kergetni a másikat,(utolértem, hátbavágtam, aztán menekülés!)...kuncogni, mert krumplit dugtak a másik zsebébe,... agyonnyomorgatva lenni...könnyesre röhögni magamat, amikor a másik gázálarcban pucolja a hagymát... úgy nevetni,hogy az arcunk fájjon... nevetni azon, hogy a másik beállította az ébresztőt 3 órára csak hogy felkeltsen mindenkit, és megkérdezze mit álmodott...Durvának hangzik? pedig nem volt az, egyszerüen nevetni kellett rajta.
Tudom milyen éjjel ázni a forróvizes medencében, és figyelni, ahogy az eső, és a gőzpamacsok a víz felől érkezvén rajzolnak az égre, a fa lombjai mögül kikandikáló lámpa fényében...milyen kiülni a medence szélére amikor már nem bírom a meleget, és belefordulni a vízbe a hideg elől, mielőtt ráfagynék a kőre...mindezt időtlen időkig csinálni, közben barátokkal beszélgetni...

Szóval ilyen hétvégém volt.... nagyvonalakban.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat