Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kiss Gabi naplója


Kamilla Pupi [60968 AL], gazdája Kiss Gabi
Munka

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/60968
Munka

Lassan dolgozni megyek... csak úgy kószál a fejemben a többi hülyeség közt ez is: azzal köszönünk el egymástól, úgy hagyjuk ott a bentmaradó műszakot, hogy "KEVÉS MUNKÁT!"

15 éve dolgozom az egészségügyben, már észre sem veszem, hogy ezt mondom... a mai napig. Ma meglátogattam egy ismerősömet, bekocogtam a boltjába, megbeszéltük ügyes bajos dolgainkat, és reflexből így köszöntem el. Abban a pillanatban rá is döbbentem, hogy mennyire baj lenne az neki... meg mennyire baj lenne az emberek többségének. De sok embernek baja is valójában!
Ugyanolyan hülyén hangzott, mint amennyire nehezen értelmezhető nálunk hogy "Jó munkát". Erre azt szoktam mondani, hogy olyat én még nem láttam... eltekintve a szülőszobától, és a csatolt újszülöttosztálytól NINCS IS. Mert mi lenne jó munka? Ha nem dirib-darabra tört egy beteg, hanem csak a karja tört el? vagy ha nem halt meg csak infartust kapott??? azért annak sem lehet örülni. Miért is kéne örülnöm, ha sok a beteg ember? Megjegyzem volt kórházigazgatónk nem átallotta financiális érvekkel alátámasztva azt mondani, hogy az a jó ha minél több beteg van(!) Legyen is Józsi, legyen, de mind a te családodból, veled az élen!
.... mégis csak van ahol jó ha kevés a munka.
Belegondoltam: nincs szebb látvány az unatkozó mentősnél, egészségügyi dolgozónál, tűzoltónál. Vagy fényképezőjét unottan porolgató baleseti helyszinelőnél... és még néhányat sorolhatnánk.

Kívánok hát kinek kinek Jó vagy Kevés munkát, de mindenkinek egészséget hozzá, és hogy érezze, fontos a munkája! Végezze mindenki annak tudatában, hogy a maga tevékenységével,munkája minőségével hozzájáárulhat egy kicsit a világ jobbá tételéhez.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat