Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kiss Gabi naplója


Kamilla Pupi [60968 AL], gazdája Kiss Gabi
október 5!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/60968
október 5!

Tegnap annyira el voltam foglalva, hogy még ide sem jutottam el... van ilyen.
Születésnapom volt.
Mint rendesen, nem szóltam róla senkinek, és célirányosan vállaltam be nappalos müszakot. Sok éve már, hogy ez a legrosszabb napom, jó ha megúszom sírógörcs nélkül. Nem az életkorommal van bajom, mert részint eléggé zsenge,( nem röhögni tizenévesek, majd rájöttök ti is) másrészt ha több lenne se zavarna... de ilyenkor szoktam a legdurvábban szembesülni a magányommal, és azzal, hogy alapvetően elxartam az életemet. Érdekes, máskor nem gondolom ezt.
A kedvenc gyíkforma gyűrűmet is elhagytam reggel, tudtam, hogy valahol a lakásban van, és elhatároztam, hogy másnap atomjaira szedem a kéglit érte.
Szóval megszerveztem az önvédelmi csendet a napom köré... de most egy barátom meglepett...nem kicsit!
Küldetett egy csokor vörös rózsát a munkahelyemre.. ha már úgyis ott vagyok estig. Mit mondjak nagy élmény! Álltam ott az aula közepén bárgyú ábrázattal,( tudom, ne is mond Kedves Öcsém, nekem mindig olyan:-)) és szólni nem tudtam a meglepetéstől.
Szólni nem!!!!
Én!!!!
Na jó ha már van virág valamit kezdeni kéne vele, vízbe tettem, és beraktam a teakonyhánkba.. és jöttek a kérdések. Kié a virág? Miért kapta? És amit a legtovább cincáltak, hogy KITŐL???????
Estére szétszedtek... már nagyon röhögtünk...

Ma reggel megtaláltam a rebellis ékszert az egyik zsebemben, de most már mindegy, még tegnap elhatároztam, hogy veszek még 2 ezüstgyűrűt, mert sok egyéb közt ez is a dilim....

Hát ennyi a történet.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat