Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kiss Gabi naplója


Kamilla Pupi [60968 AL], gazdája Kiss Gabi
Újra itt!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/60968
Újra itt!

Jelentem megérkeztem. Még egy kicsit lassan történnek a dolgok körülöttem, és alig avatkozom bele saját dolgaimba..annyira megszoktam a semmittevést:-))))
Drága nagyikámnál sokmindent lehet csináni, de semmi olyat ami egy kicsit is munkának látszik. Azonnal kiveri a kezemől, azt harsogva, hogy most pihenni vagyok ott, és majd ő megcsinálja. A konyhába nem enged be. Egész heti tevékenységem az volt, hogy megcsinálhattam a gyerekem reggeli kakaóját, és elzavarhattam fürdeni este(tekintve, hogy már nem kell fürdetni mert elég nagy). Lehetett volna játszani is a kislánnyal, de nem ért rá!!! Az unokaöcsémmel egésznapos programjuk volt... miden nap. Két egyidős gyerek, akik annyira jól elvoltak, hogy arra alig tudtak időt szakítani, hogy esetleg egyenek néha. Maradt az hogy foglalkozhattam magammal, és a minden elképzelést felülmúló lustasággal.
Természetesen amikor nekem szabadságom, van és nyaralni megyek, olyan monszun van ami 10 évente 1x fordul elő, és amint mennem kell dolgozni ismét jön a nyár. de hát ez az én formám...
Legalább kialudtam magam, és kiderült, hogy azok a világkörüli útra tervezett méretű Samsonite bőröndök amik a szemeim alatt szoktak kuporogni, nem anatómiai alapfelszerelés, hanem gyűjtött anyag:-)))
Annyit sikerült letornáznom belőle, hogy most alig látszik egy kis színházi táskának. Szóval kialudtam magamat:-))))
Jövő héten futás dolgozni, legalább egy kipihent nővér legyen a magyar egészségügyben. Na nem fog sokáig tartani, mert ahhoz, hogy eljöhettem 2 hét szabadságra a másik 2 hétben kell ledolgoznom az egyhavi óraszámomat. Ugyanis ha a kollegám megy szabadságra akkor is kell valakinek dolgozni, amig én lógattam a lábamat valaki "bent lakott". Megyünk szabadságra is meg nem is:-(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat