Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kiss Gabi naplója


Kamilla Pupi [60968 AL], gazdája Kiss Gabi
16.nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/60968
16.nap

Gyanús nekem ez a nyugalom ami mostanában megszállt.Pedig tudom már most, hogy néhány órán belül összebalhézok a gyerekem tanítónénijével, ha csak nem kapitulál azonnal.
Tegnap megmértem a gyerekem iskolatáskáját: 5kg ! Na jó még volt benne egy két holmi amit be kellett adni, és szokott vinni fél liter teát, meg egy almát is. Na most, ezek a holmik ugye délután már nem voltak ott, akkor is több volt a csomag, mint 3,5 kg. És ennél csak több könyve lesz, mert az órarend szerint ez a leglazább napja. Ráadásul a mai napig nem értettem meg, miért kellett tavaly is cipelni a könyveit amikor a napköziben mindent megcsináltak, itthon este már nem tanultunk.
Elfogyott a legendás nagy türelmem (akik ismernek, most nagyon röhögnek), eldöntöttem, hogy csak azt a könyvet hozzuk haza amelyikkel valami dolgunk van. A matek órához 3, magyarhoz 4(!) könyvet kellett mindennap cipelni.EDDIG!
Más esetben ilyenkor már a plafonon vagyok idegileg, de most nem. Szép nyugisan, gyógpedesen meg fogom mondani, hogy amig Egerben akár egy iskola is van ahol elfér a padban a gyerek könyve, addig az én kölkömet sem fogják igáslónak, vagy serpa teherhordónak kiképezni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat