Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Doro naplója


Kurt Cobain baba [137993 AL], gazdája Doro
itt...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/137993
itt...

Itt...már megint...gitáróra...joh kezdet...ködös bejegyzés...félmondatok...vki ma rájött vmire...h minden nap érték...mert egyre kevesebb lesz belőle...és egyszer elfogy...a halálszele...megérint mindenkit...nem...még nem...bár kitudja...bármi megtörténhet...1 dallam...(nem mondom+melyik együttestől,ha kiváncsi vagy kérdezd...)már csak ennyi...1 dallam...hangok...deh nekem ő is benne van...már semmi érzelem...
iránta már nem...deh ez a dal...megérint...eszembe jutatja...deh már csak mosolygok...üres közöny...sírni könnyek nélkül...a teliholdat nézni...SZERETNI,SZERETNI,SZERETNI!!!!!MI ez a szó??? MIT JELENT????????? csak betük...elkeseredetség...talán,kimondom:
halál vágy...nem ez nem...NEM...ez nem lehet...nincs is...hajt tovább...értelmet találni...feltenni a kérdést örökösen...Mond miért???
élni...szimplán...üresen...siváran...nem ez nem kel...zene...felbecsülhetetlen...amit jelent számomra...+találom valaha...őt...akit még nem is ismerek...deh nekem szánták...vagy nekem is annyi lesz az életem értelme h meghaljak...h mondják rá:
Befejezetlen.....
zSelÉ...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat