Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Doro naplója


Kurt Cobain baba [137993 AL], gazdája Doro
sosem akartam

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/137993
sosem akartam

Sosem akartam megtapasztalni, hogy te is csak egy egyszerű ember vagy, hogy én is csak egy egyszerű ember vagyok. Sosem akartam érezni ezt az érzést, az érzést amit már oly sokszor éreztem a kapcsolataimban. Ezek szerint, egy fejezet lezárult. A tiszta boldogság fejezete volt ez. 2010-12-07. Megkezdődhet a már megszokott kapcsolati séma. Hullámvölgyek, boldog pillanatok és mélypontok váltakozása. Édennosztalgia. De sosem lesz már ugyanolyan, mint eddig. Más lesz. Megszokott és általános. Meg lehet bocsátani, meg kell bocsátani. A szív is ezt diktálja. De a sebnek, mindig nyoma marad. A szívben is. Hegek, a hegek csak gyűlnek, míg végül valami elpattan és akkor vége lesz.
Ez az első hegem tőled. Még fáj, még vérzik, de tudom holnapra már nem fog, szép rózsaszín bőr nő a sebre. De mindig más színe lesz mint amilyen eredetileg volt. El fogja felejteni az agyam, a tudatom, de a lelkem nem. Ott fog benne feketélleni, akár az üszkös fa és nincs aki kiirtsa.
Ha veled is az fog történni mint az eddigi kapcsolataimban, mindenkivel, akkor tudni fogom tényleg nem létezik szerelem. Mert ez annyira más most, erős, mindent felforgató érzés, aminél biztos hogy nincs nagyobb vagy tisztább érzelem. Ha elcseszed, megöllek.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat