Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Doro naplója


Kurt Cobain baba [137993 AL], gazdája Doro
babám

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/137993
babám

Hééj babám, most csak úgy jó... mintha már kezdődött volna hasonlóan egy bejegyzésem...
Napok, hetek óta írok fejben, mégsem ment a papírra vetése a gondolataimnak... Egyszerű puritán világot akartam megjeleníteni, de valahogy amikor neki álltam leírni, a szavak már nem voltak elegek az érzelmeim tükrözésére.

Legfontosabb most számomra, nem hagyhatom, hogy a pesti daráló engem is bekebelezzen. Nem vehetem át ezt a habitust, élnem kell...Oly szívesen leírnám egy átlagos nap történéseit, de valahogy nem megy... Mindenben valami művészit látok és úgy gondolom, ha az írásaimban ez nincsen meg, szart sem érnek, ami egyszerűen szörnyű:D:D

Itt ülök/fekszem, új környezet, új emberek, új minden és nem értem, nem érzem min megyek épp keresztül. Ahogy nézem az embereket a metrón, ahogy bennem van még a gyermekded öröm amikor metróra szállok, összekeveredik a gyűlölettel, a fájdalommal, a szenvedéssel...

Bűntudat, az életem már csak egy bűntudattal teli semmi...

Szenvedek, egyre csak szenvedek, ha nem iszom, nem cigizem, nem bírom ,nem megy már. A gödör tudjuk mély. De mennyire? Képtelenség. képtelenség az élet, a világ.

Önsajnáltatás.

A szobatársam imádkozik, egyre csak imádkozik és én szégyenlem magam. Mit csinálok én, írok mit ér ez??? Mit ér??? Semmiben sem tudok, tudtam hinni soha... Szörnyű, lélekbe vájó. Rohadt alma.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat