Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Doro naplója


Kurt Cobain baba [137993 AL], gazdája Doro
névtelen

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/137993
névtelen

A gyűlöletemet,mint legszebb érzésemet őrzöm szívemben,nevelgetem,mint mások a virágokat kertjükben. Bosszúmat tervezem,mint ahogy a korombeli lányok az esküvőjüket.Szépen, egyenként minden kis apró részletét átgondolva,átdolgozva,gyönyörködve benne. Eladnám lelkem az ördögnek,ha létezik egyáltalán.Nem tehetem meg.Mégis éjjelenként hívom az árnyakat,az árnyakat kik gonoszak,kik bűnbe visznek. Undorító egy állat az ember,ha szomorú mindig azt hiszi ennél már nem lehet rosszabb,ha szerelmes mindig az aktuálisban látja az igazit.
Barátok,család,szerelem, múlandó,értelmetlen. Cserben hagy és megalázod magad újra és újra. Tovább lépni. Mindig az kell nekem amit éppen nem kaphatok meg. S minden este,minden este ugyanaz a történet... Magamat fogom lelkileg megölni és ez perverz élvezetet nyújt. Egoista állarc mögé bújnak akik nem rendelkeznek önbizalommal. Megpróbálhatod megváltani a világot,de minek vesztegetnéd erődet,dőlj hátra és fürödj mások szánalmának tengerében. Hisz úgyis meghalsz.Felépítessz itt valamit ami egykettőre szertefoszlik. Te is csak egy kép leszel a falon,akire ha gondolnak talán lecsordul pár könnycsepp arcukon,de mit ér ez neked? Te attól még ugyanúgy elvesztettél mindent. Meghaltál. Mit érnek utána már érzéseid,fájdalmad,szenvedésed,szereteted,akkor meg miért csinálod?
Te is hiszel benne,hogy egyszer más lesz? Hirtelen átkerülsz egy másik világba. A múltba,hol kard fénylik a kezedben. Eljön érted és elvisz,ő ki csak álmaidban jelenik meg,néha érzed jelenlétét,fenyegető,mégis izgató,ő akit csak úgy hívsz a Perverzió Démona.
Érzések és képek táncolnak a falon. 5éves vagy,ártatlanul homokozol az udvaron. 10éves,átveszed a kitűnő bizonyítványod. 15,részegen fetrengessz valahol. Ocsmány a múlt. Mégis mindig vissza vágyom. Mindig csak vissza. Céljaim nincsenek. Ha vannak is,nem érzem elég erősnek magam a megvalósításukhoz. Ahogy idősödöm a kín,a tudatlanság kínja,a tehetetlenség ténye,megőrít,egyre jobban és jobban. Már 4korombeli halálát átéltem az utóbbi két és fél évben,akármelyik lehettem volna én is. Rettegek tőle,mégis akarom,mert szeretném ha megszűnne a félelmem.Félelem a haláltól.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat