Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Doro naplója


Kurt Cobain baba [137993 AL], gazdája Doro
ezt már tényleg nemtudom...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/137993
ezt már tényleg nemtudom...

Reggel...felkelni...és bekapcsolod csak a véletlen folytán...és az kezd el szólni...azok a hangok amiket már rég hallottál...a világ leggyönyörűbb hangjai...már meginnt MEGSEBEZ AZ ANGYALHAJ!!!!!!!!segítség...ó áldott szerem mivel menekülök innen...
a könyv a kezemben és ez a pár hang...tudom mit tegyek...ma este...gyere el hozzám Kurt...hisz ma nyitva az ajtó...mutasd meg az utam...rám szakad a világ fájdalma...tavaj ködös voltam...most már...nemtudom...mikor visszatérnek ezek a hangok...mikor itt ülök "egyedül" mégis mozog vmi a konyhában...deh nem érdekell...minek féljek...lehet h már a kedvesem jött el...a halál...deh nem még maradnom kell...türni h újra és újra megsebezzen az angyalhaj...értitek ezt???ÉRTITEK????????? ÉRT VKI????????? EBBEN A SZERENCSÉTLEN VILÁGBA ÉRTI AZ ILYET VKI???????????ami a lelkemben dúl...az végzetes...ez már azaz állapot amikor boldog vok csak azért h ne kelljen a fájdalomra gondolnom mert az már túl sok...gyertek...várok rátok...sebbezen csak...mikor a johl ismert hangok +változnak...mások lesznek...pedig ezt már hallgatad 1000szer...mégis mindig találsz benne vmi újat...vmit ami megérint...és azt az 1sort...amit már magadévá tettél...ez szólt a fejedben...az 1. csókodnál is...és aztán még sok másnál...amikor csak megkaptad karácsonyra a nirvana cdt és meghallgattad nem tetszett...kivéve ez az 1szám...mert tudtad ez a tiéd...ha valaki még nem tudnád h miez ebből jöjjön rá:

A mennyeknél súlyosabb:
14.fejezet: Égethetnénk amerikai zászlókat
(1990 május-1991 szeptember)

"Kurt Cobain és Courtney Love 1990.január12.-én,péntek este 11 órakor néztek először egymás szemébe,és harminc mp belül a padlón birkoztak.A helyszín a Sratyicon,1 kicsit rosszul megvilágított klub Portlandben,Oregon államban.Kurt 1 nirvana-koncert miatt volt ott,Courtney 1 barátját kisérte el,aki az előzenekar 1ik tagjával járt.Portland 1 hirhedt alakjaként Love éppen hiveit fogadta mikor meglátta Kurtöt néhány percel azelőtt,hogy zenekaruk beállt volna a műsorhoz.Courtney piros pettyes ruhát viselt.-Úgy nézel ki, mint Dave Pirner-szólította meg Kurtöt,amit egyaránt szánt finom cikizésnek és flörtölésnek.
...
Kurt sajátosan viszonozta a provokálást:megragadta Courtney,és leteperte a padlóra.-ez épp a zenegép előtt történt-emlékezett Courtney-,amely pont a kedvenc Living Color számomat játszotta.A padlón tocsában állt a sör.
...
A hempergőzés azonban vicc volt,aztán Kurt felhúzta a földről és egy békeajándékot,1 Chim-Chim matricát nyujtott át neki a kabala-rajzfilmfigurájáról.
Ahogy Kurt később elmesélte Michael Azerradnak,azonnal vonzalmat érzett Courtney iránt.-azt gondoltam úgy néz ki mint Nancy Spungen.Mint 1 klasszikus punkrockpipi.Tényleg tetszett.Valószínüleg meg is d.gtam volna akkor éjjel,de elment.-Kurt állitása kétségkívül költői túlzás volt.
...
A közte és Courtney között lévő kapcsolat azonban egyértelműen szexuális jellegű volt: a birkozás szent volt Kurt számára,és 1 ilyen nemes ellenfélnél,mint Courtney,izgatóbbat el sem tudott képzelni.
...
Courtney megvallotta Grohlnak,hogy beleesett Kurtbe, s mikor Dave elmondta neki h Kurt épp egyedül van.ajándékot küldött,kifejezve h szívesen folytatná birkozó meccsüket más helyszinen.Az ajándék 1 SZÍV ALAKU DOBOZ(borzongás)volt,melybe parányi porcelán babát tett,három kiszárított rózsát,1 miniatür teáscsészét és lakkozott tengerikagylót...
...mielőtt elküldte volna, mágikus varázserővel ruházta fel:bedörzsölte parfümjével..."


ilyet...én nem akarock mást...csak h vki ennyire............



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat