Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Doro naplója


Kurt Cobain baba [137993 AL], gazdája Doro
folytatása az előzőnek...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/137993
folytatása az előzőnek...




Kiré2:
Mikor Kéri álomba merült megint elkezdődött.Álmában látta a fogadó lépcsőjét ahogy szépen és halkan osont fel rajtuk nehogy zajt csapjon egyetlen óvatlak mozdulattal is.Benyitott a szobába és meglátta...Éles fájdalmat érzett ilyenkor szívében ami szorosan összefonódott a dühvel.Tombolt kiabált volna a lelke és ő felriadt.Fogai kivillantak, egy egészen más szempár tekintett Lázenre.Ez nem az a lány volt akit ismert,nem ez már más valaki.Remegett minden izma megfeszült,elkezdődött.Lázan az ágyhoz szegezte és azt kiabálta:
-Tudom hogy képes vagy rá,kibírod,legyőzöd őt!
-Nem,a hatalmába kerít...ki innen!
-Megmondtam hogy többet nem hagylak el!
-Akkor én fogok elmenni. Vicsorgott,azzal neki iramodott az ajtót könnyedén kifordítva tokjából.Csak futott bele a sötétsége...
-------------------------------******************---------------------------
A falu népe amikor látta a fiatal nőstényfarkas szerü lényt azonnal felismerte a helyzetet,a titokzatos lány akit sámánjuk hozott a faluba úgy egy évvel ezelött megint elszabadult...Rohantak az a kis házhoz amiben a lezárt szoba volt,de csak egy fiut találtak a mellén késsel.Ruháin a rubintpiros vér már néhol ébenfekete foltként égtelenkedett,ajka pedig fehér volt akár a galamb tolla.
-A bestia tette? Ő oltotta ennek az ifjunak az életét?
-Nem.Saját keze és akarata által halt. -Mondta Khalszál aki ekkor lépett a szobába.-De most meg kell találnom,még pirkadat elött.
A Nap már kezdte kifésülni az éjszaka gubancait hajából,hogy új fényt hozzon a Földre.Mikor a varázsló megtalálta Kirét az egy bokor tövében feküdt mellén lőtt sebbel.Rá pillantott és elmosojodott,majd elment hogy örökre együtt legyen Lázennel...
A közelben lévő ember lakta település vadászai pedig ujjongva mesélték családjuknak milyen pompás farkast löttek ma meg.


-----------sajnálom--------------------------



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat