Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Changeling naplója


Kingucikácska [172898 AL], gazdája Changeling
2007-12-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/172898
2007-12-31

Hát...2007 utolsó napja. Utolsü
most jött a Drágám msn-re...de már el is ment... azért írtam félre :D ott tartottam,h utolsó bejegyzés...
hát semmi sem lett jobb..mint egy éve. sok minden változott,hiszen 365 nappal ez előtt azon voltam kiborulva,hogy a szüleim nem engednek el 2 utcával arrébb a bnőmhöz Szilveszterezni.. most meg... 200Km-re Tőle...vagyis sokkal több..mert ő most Tbányán van...Ádám Pesten...Barbi sztem Dunában...bár nemtom... Ok takarítanom kellene. és idióta kabarét nézni. kapják be.
na...szééép...állítólag ilyen vagyok:
NYILAS - A laza

Jó természettel megáldott, derűlátó. Nem akar felnőni (Peter Pan szindróma). Önmagával törődik. Hencegő. Szereti a luxust és a szerencsejátékot. Társas és társaságkedvelő. Nem szereti a felelősséget. Gyakran fantáziál. Türelmetlen. Mindent viccesnek talál. Nagyon sok barátja van. Flörtölő típus. Nem szereti a szabályokat. Néha képmutató. Nem szereti a bezártságot - szűk helyeket, vagy ruhákat. Nem szeret kétségek közt vergődni. Kívül-belül gyönyörű.

na szép. ez nem is igaz rám...na jó a nem akar felnőni és a mindent viccesnek talál az ok. meg a nem szeretem a felelősséget meg a kétségeket meg a bezártságot meg sokat fantáziálok. de kurvára nem szeretem a szerencsejátékokat..és sztem hencegni sem szoktam. és türelmetlen is csak néha vagyok és nem vok gyönyörű se kívül se belül.és lehet,h magammal törődök sokat de épp annyit törődök másokkal is...:P
és képmutató...az nemtom,h vagyok-e...nem tom pontosan mit jelent..mert megkérdeztem 1 barátomtől,h ugyan azt jelenti-e mint a kétszínű...de azt mondta nem. és h azt jelenti h felrúgom a szabályokat. de sztem nem ezt jelenti..
jaj szegény Szerelmem anyukája :.(
Remélem minden jó lesz...

hát akkor jövőre látjuk 1mást. csók a családnak.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat