Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Changeling naplója


Kingucikácska [172898 AL], gazdája Changeling
-őrangyallal-

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/172898
-őrangyallal-

mai nap. öhm. értelmetlen belekezdeni. túl sok a gondolat. majd talán este locsogok a nyaramról.

nos az este elmúlt. aztán még egy és még egy.
közbejöttek gonoszságok a gépem részéről. (említésre méltóak a vírusok..) és így sajnálatos módon nem jutottam odáig, hogy meséljek kicsit. nade aggodalomra semmi ok. eljött eme várva várt perc.

hol is kezdjem. idei nyaram ritka szar kivéve körülbelül másfél hetet amíg Belóban voltam/vagyok. bár szerintem a hangulatomon érződik (vagy nem), hogy nem abban a városkában vagyok abban a zöldfehér lakásizében.

tegnap buli. első olyan partym ahol nem voltam offon. olyan 5 órán keresztül tuti be voltam állva (annyi alkoholtól ez magától érthetődő) de nem voltam rosszul. :) végre ráéreztem hogyan kell ezeket a dolgokat úgy csinálni, hogy minden jó legyen. *büszke*
táncoltam görögöt a téren. táncoltam a macibár discojában. igen. komolyan. képzeld csak el, hogy én aki utálom azt a zenét utálom a discos picsákat mégis bementem oda és táncoltam. és a legszörnyűbb, hogy kibebaszottul élveztem. :D tény, hogy csak olyan 15-20 perceket bírtam ott bent tölteni de akkoris. meg ugye a kispályán is voltunk. beszélgetős borozós pipázós dolog. aztán Ánál megint pájp. mit ne mondjak lehet, hogy hülyeség de nekem nagyon szimpi ez a vizipöppentős időtöltés. és nem is káros. lehet veszek magamnak majd jövőre. egyenlőre fölösleges. időhiányban fogok szenvedni.

ajjaj. fáj a vesém. :S klassz. mindegy.. remélem elmúlik. gyomrom is elkezdett égni. de nem másnaposság. talán kellene enni. :S de uuuuuutáááálok. fujj. -lényegtelen

az előző itt töltött hetemről inkább majd máskor mesélek mert azt úgyis leírtam rendes naplómba részletesen. majd belekukkantok és akkor írom le.

visszatérve tegnapra... Bvel minden oké. ma majd talizok vele és remélhetőleg..ha nem is lesz 100%osan olyan mint régen...azért a kapcsolatunk újra komolyabb lehet. persze. mondjuk szerintem ez tök normális, hogy ha 200km van köztünk nem lehetünk legjobb barátnők. De ez így van rendjén. ő is talált nagyon jófej csajszikat meg ott van neki D is...én is megismertem új emberkéket.. de persze senki sem pótolja az Űrt ami B miatt van (illetve már csak volt,mert minden megoldódott).

elmúlt a szófosásom így hát búcsúzom.
összefoglalva újra a levegőben érzem magam. a barátok által okozott boldogság csodákra képes ;)

Píísz



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat