Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Changeling naplója


Kingucikácska [172898 AL], gazdája Changeling
Yesterday

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/172898
Yesterday

EMBEREK!!

"Emékezzünk Kurt-re azért, ami volt: törődő, nagylelkű és kedves. Őrizzük meg magunkkal a zenét. A zene mindig velünk lesz, örögkre. Kurtnek a rajongóival szemben vallot etikája: a punkrock-gondolkodásmódban gyökerezett: egy banda sem különleges; nincsenek kiváltságos előaók. Ha van egy gitárod, és nagy szíved, akkor csak váj bele, és gondold komolyan- Te vagy a szupersztár. CSatlakozz abba a hangnembe és ritmusba, amely univerzálisban emberi. ZENE. a francba, használd dobnak a gitárod, csak kapd el a ritmust és hagyd,hogy kiáradjon a szívedből. Ez az a szint, amelyen Kurt beszlét hozzánk: A SZÍVÜNK SZINTJE. És ez az, ahol mindig ott lesz a zene, MINDÖRÖKRE!"

"Ahogy a szél sír a mindenségen át, úgy veszi szárnyára az idő a hódító és a kisemberek nevét és tetteit egyaránt. Mindaz ami vagyunk, megmarad azok emlékezetében, akikkel röpke földi életünk során találkoztunk. Azért vagyunk itt,hogy emlékezzünk és elbocsássuk Kurt Cobaint, aki rövid élete alatt oly sok mindent elért..."

KURT COBAIN. 14 évvel ez előtt. "érezte ahogy lebegni kezd...gyorsan sodródva tovább ettől a világtól....egyre gyorsabban...lélegzése pedig lassul..Sietnie kellett...már mindent zöldeskék árnyalat keretezett...Felvette a nehéz fegyvert, majd szájpadlásához illesztette. Hangos lesz- Ebben biztos volt. és akkor vége lett."

:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat