Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Changeling naplója


Kingucikácska [172898 AL], gazdája Changeling
sosem értettem a művészeket..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/172898
sosem értettem a művészeket..

láttad már a Parfümöt?
igazán érdekes film... az a művészlélek a főszereplő benne, aki őrült. anyu szerint nem őrült csak fura... aztán a film közepén egyet értett velem.. ez a pasi ŐRÜLT. :) tudtam. jóérzés.
de nem szimpin őrült... olyan.... hánynitudnék néha tőle... meg amúgy lehet az a baj, h nem értem MIÉRT KELL MEGÖLNI a csajokat mielőtt bekenni azzal a cuccal? én hagynám neki ha nagyon akarná.. de NE öljön meg.. ígérem: nem fogok félni sem. csak ne öljön meg. :)

a mai napom? a legmókásabb részt írom le..
délután 4 körül elindultam anyukámmal könyvtárba.. oda is értünk szépen... én előre ráírtam egy kis cetlire 6-7-8 könyv címét... mind droggal kapcsolatos.. (nem mintha annyira drogos lennék..sőt.. egyálalán.. de.. mindig is érdekelt, hogy hogyan hat az emberek lelkére a drogozás..) szóval.. bementünk... odaadtam a könyvtáros néninek a cetlit.. elkezdte olvasni.. rám nézett csúnya szemekkel.. én meg aranyosan mosolyogtam.. oldalrafordítottam a fejem és nagy gyermeki kerek szemekkel néztem rá...kis hatásszünet volt.. aztán mondtam neki, hogy... Öm.. csak házi dolgozatot kell írnom A drog hatásai az emberre címmel.. :) és mosolyogtam tovább.. :D ő nyelt egyet aztán nézte tovább.. :D anyum is csak pupillázott mellettem... persze hazafele úton elég ciki légkört próbált kialakítani... gondolom várta, hogy elkezdjek mesélni neki… de mivel nem volt mit meséljek.. így csak mondtam neki, hogy nem véletlenül akartam drogokkal kapcsolatos pszihológus lenni… és még mindig csak mosolyogtam…  jóvolt.. remélem ő sem aggódik fölöslegesen… de azért a könyvtáros néni arca mókás volt :D

Hát szépálmokat mindenkinek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat