Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Changeling naplója


Kingucikácska [172898 AL], gazdája Changeling
2013-01-14 olyan nehéz...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/172898
2013-01-14 olyan nehéz...

- Miért mond ilyeneket?
- Hogy értve változott meg Á. a kapcsolatai alatt?
- Miért változott volna?
- Még rosszabb lett, mint Rachellel? Hogy mondhat ilyet?
- Ez egy fos Áron számára? ("Belefáradtam ebbe a mocsokba")

Mindent megteszek:
1. bevásárolok, összepakolok, mosok, mosogatok, felsöprök, felmosok, figyelek a szellőztetésre, a fűtésre, a számlák befizetésére, arra, hogy kijöjjünk a pénzből, hogy Á bemenjen a suliba...
2. érdeklődök, kérdezek, segítek, tanácsot adok...

"Nem veszed észre, ami a szemed előtt zajlik? És itt nem Péterre gondolok.." Hogy lehet ezt érteni? MIt tettem rosszul? Én annyira próbálom, annyira szeretném jól csinálni. Mindent megteszek, ami tőlem telik. Fizikailag és emberileg is. Ő egyszer nem pakolt össze, egyszer nem csinált semmit. 5 hónap alatt 1x volt bevásárolni. Az ő vendégei után is én mosogatok, én pakolok... Nincs tekintettel arra, hogy épp tanulok.. semmire.. soha... én meg nem is szólok miatta... Hogy mondhat akkor ilyeneket? és Miért teszi? Tényleg a saját fejéből jönnek ezek a gondolatok? Vagy az anyukája az, aki teletömi a fejét? Ő miért teszi? Mert Rachellet jobban csípte nálam, és gondolta elüldöz? Én nem akartam 3an lakni. Tudtam, hogy baj lesz. Mondtam is, de nem volt más választás. Onnan el kellett jönni. A sok csótány.... Basszus mit kellett volna tenni?

Nem teljesítem a vállalásaimat, kislány vagyok, nem takarítok szerinte. Most mondta. Én meg leírtam.

Viszont ebből a 3 mondatból kiderült. Az anyukája mondta mindig nekem NÉGYSZEMKÖZT, hogy kislány vagyok. Picsába. Erre mondják, hogy gonosz anyós? De miért lesz valaki ilyen, egy olyan lánnyal, mint én? TÉNYLEG jófej vagyok velük, csendes, visszahúzódó, de értelmes, kedves, mosolygós, vidám, ha kérdeznek válaszolok, kifejtem, érdeklődöm, segítek mindig mindenben, elviselem a 2 gyerekét egy lakásban, főzök rájuk, takarítok.. mi kell még, hogy szimpi legyek?????



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat