Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Changeling naplója


Kingucikácska [172898 AL], gazdája Changeling
2010-10-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/172898
2010-10-08

Elkövettem egy gyilkosságot.
Azt hiszem megöltem valamit, ami kialakulóban volt. De kár, hogy csak most, 2 és fél év után kezdtél ébredezni. Talán késő már. Pedig én türelmes vagyok..igazán..
Na de mindegy is. DE miért itt? És hogy lehet, hogy 2 órán át? Nem hiszem el.
És azt hitted,hogy nem érek rá. Lehet, hogy ez az igazság. Se időm, se szabadságom. Legalábbis kapcsolat szempontjából. Azt nem mondom, hogy boldogboldog, de kellemesen, az biztos. Legtöbbször. Amikor meg nem, (mint ma) akkor sem kell kétségbe esni. Bolondság, tudom. Annyira összezavarodtam és mégis teljesen stabilan állok a lábamon. Tudom mit akarok. Vagy ha nem, azt biztosan, hogy mit engedhetek. És ezt már nem. Azt hiszem hazudtál is. Mézes volt a leheleted.

haragszom. igen, ezt érzem. kicsit dühös vagyok, amiért csak most tűntem fel. Vagy nem? Lehet, hogy csak lejjebb engedted a határt? Ez bizony gáz. Teljen el bármennyi idő, de ne add lejjebb az elvárásaidat. Sajnálom, hogy most idejöttél. És bánom, hogy nem mondtam le. Azt kellett volna.

Egy teljesen új oldaladat ismertem meg. megfogtad a vállam, pedig máskor az ölelést is visszautasítod.. és azok a mondatok.. a természetes szépségről meg a buliba invitálás.. valamint azok a tekintetek..

segg részeg voltál, haver.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat