Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Changeling naplója


Kingucikácska [172898 AL], gazdája Changeling
akarod tudni?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/172898
akarod tudni?

Tehát rendes napló bejegyzést kellene írnom. erélyesen fel lettem erre szólítva. tehát megpóbálok mindent megtenni annak érdekében, hogy eleget tegyek ennek a kérésnek. hmhm. mit is szoktunk naplóba írni? ja igen. hogy éppen mi van velem. mi foglalkoztat. miről álmotam. hogy telnek a napjaim. kezdjük az elején. boldog vagyok. illetve ez csak egy pici kis hullám. kedves sem leszek többé. ne is várjátok. persze alaptulajdonságként bennem van, nem tudom kitörölni de ezentúl ellensúlyozom majd. ;)
pasik. hm. nem értem, hogy 23-25 közötti pasik mi a manóért állnak le egy ilyen idióta..lassan 18 éves csajjal, amilyen én vagyok? MIÉRT? olyan huszonéves bomba nőket megkaphatna.. úú. és ráadásul kisujját se kellene mozgassa értük. sőt. ha csak alkalmi sexpartnert akar aztis megkaphatja. ha úgy akarja, olyan csaja lehetne aki komolyan veszi. vÁRNak rá. ahogy én is. bár nekem nem olyan szintű/fokú a várakozásom mint általában más csajoknak.. nincs remény. nem látszik rajtam, hogy bármiben is hinnék. de mégis ott lebeg valami érdekes. ha beszélünk... előjön a boldogság. repülök... aztán jön néhány nap szünet... akkor zuhanás. mintha dorogos lennék komolyan. hullámvasút. ohh és mégis hiányzik. még a rosszat is elviselem, csak érezzem magamhoz közel. azt hiszem túlságosan felnézek rá.. és ez baj. és az is, hogy ő tartja a 3 lépés távolságot.. de néha közelebb enged mint bárki mást. tartok Tőle és imádom. szörnyű. irodalomóra. érzelmek ambivalenciája..? jah..közel jár az igazsághoz. néha gyűlölöm, hogy megismertem. aztán gyorsan ki is javítom magam, mert rájövök, hogy senki lennék nélküle. nem találtam volna rá a saját utamra, ha ő nem lett volna. kóborolnék az ösvény mellett. ő ott áll. egy nagyon nagy kereszteződésnél. az én ösvényem is áthalad a kereszteződés mellett. ránézek. ő rám. mindeketten tudjuk miért mi lehet mi nem. és mégis. ő is szenved én is. és nemértjük, de sejtjük... félek. én nem akarok A Lány lenni, aki nem látta az előtte álló kőszobrot. és nem is vagyok. észrevettem. és TE tényleg hallod a hangomat. és a sajátodat is. nem az én gondolataimba, múltamba látsz bele. Te is része vagy. nem itt.. nem ebben a szituációban de ott voltál. és én is része voltam az életednek. csak annyi maradt ki, hogy mi miatt kellett különválni? de láthatod. újra megtaláltalak. és nem engedsz el. mondtam. boldogsághullám. oka van ;)
Más.. fagyit eszem. imádom. csak lefagyott a szám. na mindeyg. holnap busszal kell mennem...csodás... jaj és ma egyest írtam. matekból. és holnap fizika 1es tz-t kapok ki. mis padres meg FOGNAK ölni. jaj. spanyol <3 nagyon szeretem.
azt hiszem mára ennyi. lehet, hogy kicsit össze-vissza. ködös. zavaros. homályos... de így teljes.
Mára ennyi. SZépálmokat.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat