Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Changeling naplója


Kingucikácska [172898 AL], gazdája Changeling
belülről nyalogatom a lekvárosüv

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/172898
belülről nyalogatom a lekvárosüv

: D nem merek ide írni már. olyan igazán igazat. ami a teljes valósággal megegyező... tudod ami csak lényeg és tiszta. Kell a köd, különben ajajj. DE oh. olyan lassú rendes naplóba írni. Itt sokkal könnyebb lenne, de nemnem. Szóval a madárka ma is csicsergett. Matek oks. Nem volt gáz. Biosz sem. Holnap szalagavató. az emberek kabátjait fogom pakolni, de madárka nem lesz ott. Valóban szerelmes lenne? Eléggé megváltozott. Vagy csak megint át akarja verni buksi fejem? Annyira megalázó, hogy tényleg van kémia. De vajon létezik egyoldalúan? Tudod, mint a kutyáknál. Megszagolod, és tudod, hogy ő a Te szukád. Van, hogy a szuka más kant szagol ki magának. Vagy fordítva? Ugye nincs? Vagy inkább bárcsak lenne. És akkor lezárhatnám ezt az egészet magamban. Illetve lezárni.. Dehogy!
Csak tudni, hogy belülről nyalogatom a lekvárosüveget. Ő meg kívül van. Annyira gáz vagyok. A lekvár bent van velem, én meg kikívánkozom. Dehát a kémia, már csak ilyen.
Szabados óra? :D imádtam. Angolol mondtam el olyan mondatokat, amiről azt hittem még magyarul sem tudom :D Büszke vagyok. Tényleg. Azt hittem totál buta vagyok ebből, és kiderült, hogy annyira mégsem. Persze jó lenne még jobbnak lenni.

És a másik dolog: remek, kvázi, irigy, motiváció. <3 szív, a francokat szív. Csak biztos érzi a testem, hogy egészséges, szép utódgombócokat hoznánk össze. ajj ez kissé erős volt. de miért ne? minden lehetőség adott.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat