Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Changeling naplója


Kingucikácska [172898 AL], gazdája Changeling
néhol pedig űr rejtőzik...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/172898
néhol pedig űr rejtőzik...

keresem a kulcsom. persze mint mindig legalul van. egy bőrönd pedig jó mély. végre megtalálom, és erőltetett mosolyt csalva az arcomra elköszönök. keresi a pillantásom de én elfordulok. eljött a várvavárt pillanat -gondolom és sóhajtok egy nagyot- amint belépek az ajtón. épp elindulnék fel a lépcsőn amikor észreveszem az integetését. kizökkenek a nagy nyugalomból és rettegve kilépek újra azon az átkozott ajtón. legszivesebben odaugranék és megölelném. de nem tehetem. félreértené. így csak egy zavarodott kérdést tettem fel. bután hangzott. reménykedtem, hogy nem szól hozzám, csak megfogja a kezem és sétálni invitál valahova a sötét éjszakába. csak ne szólaljon meg -könyörögtem magamban-
de megszólalt. tüzet kért. ő is épp oly ideges mint én.. bár csak ne engedne haza.. -hangzott a fejemben- aztán újra csalódnom kellett. megint éreztem azt a kattanásnyi különbséget azt az apróságot, ami nem engedi hogy beszélgessünk. ami miatt mindig elbeszélünk egymás mellett. újra kellemetlenül éreztem magam. és megint átléptem a küszöböt. könnyezni kezdtem, és nem érettem miért. őszintén szólva most sem értem. ott volt. ott lett volna a lehetőség, hogy összerakjam a darabokra hullott részeket de én megint elutasítottam. az az én bajom,hogy nem elégszem meg a 65%-kal. nekem 100 kell pedig a tökéletes lehetetlen. újabb és újabb kérdéseim lettek volna. és egyre erősödött az érzés, hogy utánafussak és boldoggá tegyem az estét. de nem. gyáva módjára megfutamodtam a boldogság elől. akkor már tudtam. tudtam, hogy csak az egyértelmű döntés hatásos. ha bizonytalan vagyok akkor az eredmény is bizonytalan lesz. most pedig szenvedek. megint érzem hogy egyedül vagyok. talán nem érdemlem még meg a nyugalmat, a harmóniát, egy embert aki mellett biztonságban érzem magam.

és újra érzem az űrt. neki pedig ennyi kellett. egy harmadik elutasítás és valóban feladta. de ő nem hiányol most. ő nem görcsöl. döntött és ezt határozottan a tudtomra adta. egy nap elég volt neki annak a döntésnek a meghozatalához, ami miatt én hetekig gyötrődtem.
megint a semmiben lógok.. nincsen ennél kegyetlenebb érzés...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat