Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szerencse Lánya naplója


Hunched Beatrix [252868 AL], gazdája Szerencse Lánya
Kinai horoszkóp

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/252868
Kinai horoszkóp

Disznó

Párban

Magánéleted szempontjából emlékezetes lesz az év hátralévő része. Lehet, hogy közös lakáson töritek a fejeteket, de az is előfordulhat, hogy szóba kerül közöttetek a gyermekvállalás lehetősége. Ne tétovázz sokat, ha adottak a lehetőségek, érdemes belevágnod az új kalandba.

Egyedül

Eltökéltséged remek segítőnek bizonyul, mindennek tetejében még a szerencse is melléd szegődik, így pozitív fordulatokra számíthatsz. A következő hetekben megismerkedhetsz valakivel, aki igazán kellemes meglepetés lesz számodra.

Tigris

Párban

Változás várható a saját életedben vagy párod munkájában. Ez néhány számításodat keresztülhúzhatja, és nagyobb rugalmasságot kíván majd tőled. Ha azonban ügyesen forgatjátok a kártyákat, még jól is kijöhettek az elsőre nem túl kellemes szituációból. Decemberben lesz alkalmatok mindezt megünnepelni egy rövidebb utazással.

Egyedül

Az év végéig nem várható gyökeres változás a magánéletedben. Egy pillanatig se búslakodj emiatt, inkább használd ki az időt, és fordítsd olyan tevékenységekre, melyeket igazán szeretsz. Sportolj, töltődj fel energiával, és mozdulj ki a négy fal közül!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat