Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szerencse Lánya naplója


Hunched Beatrix [252868 AL], gazdája Szerencse Lánya
Horoszkóp

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/252868
Horoszkóp


KOS márc. 21- ápr. 20.

E héten minden jó , ha a vége jó elve működik. Néhány kemény napnak nézel elébe. Egy barát és a pénz ingatagnak bizonyul. Ne kérj és ne adj kölcsön, ha nem muszáj. Egy társasági terv is felborul , de persze nem a te hibádból! A hétvégén az élet napos oldalára lennél kíváncsi, de beleszól egy személyes probléma, ami kellemesen befelhősíti az eget. Azért szerencsére humorérzékedet nem veszíted el! Az éjszakába nyúló bulik nagyon hatásosak, de nem úgy másnap. Főleg, ha dolgozni is kell, méghozzá konstruktívan! Nálad ez sem kétséges, de azért nem árt az óvatosság!

BIKA ápr. 21- máj. 20.

Mindenféle emberi kapcsolatra sikeres lesz ez a hét. Az is igaz, hogy neked is jobban előtérbe fog kerülni ez az életterület. Valóságos csodát fedezhetsz fel csupán azáltal, hogy egy tartalmas, mély beszélgetés, vagy egy kellemes este után ráébredsz, hogy a barátság, a szeretet mekkora kincs, és jóval többet ér, mint akár a pénz, akár a siker. Az is előfordulhatsz, hogy egy új embert fedezel fel, vagy egy felszínes ismeretségből kezdesz el barátságot kötni. Ami egyébként az anyagiakat illeti, arra sem lesz rossz hatású ez a hét. Legalább valami kisebb pénzügyi siker kellemes meglepetést okoz.

IKREK máj. 21- jún. 21.

Nyugtalan, eleven lényed ezen a héten még a szokottnál is energikusabb lesz. Tele leszel agilitással, a környezeted szinte alig bír veled. Ez a munkában igencsak kedvező lesz, ugyanis ezekben a napokban az iker szülöttre mindent rá lehet bízni, örömmel végzik el a legnehezebb munkát is, főként, ha szellemi területen dolgoznak. Azok az iker emberek, akik még tanulnak, most több tételt képesek bemagolni, mint máskor kétszer- háromszor annyi idő alatt. Használják hát ki bátran ezt a kedvező szellemi agilitást.

RÁK jún. 22- júl. 22.

Mostanában mintha mérsékelnéd társas aktivitásodat, azaz átmenetileg visszavonulni látszol. Ez meglehetősen okos taktika, így legalább erőt gyűjthetsz a mostanában megjelenő mindennapi újabb csatározásokhoz. Nem kell ám mindenhez hozzászólnod, és az sem kötelező, hogy hősiesen mindenkit meg akarjál védelmezni. A legfontosabb témákra összpontosíts, és jobb lenne kerülni az indulatos kitöréseket. Akár otthon, akár a munkahelyeden van szükség rá, érvelj röviden, és ügyelj arra, hogy találataid mindig védhetetlenek legyenek.

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.

Akármit forgass a fejedbe, bármilyen tervet is dédelgetsz, egy valamiről ne feledkezz meg ahhoz, hogy később még eredményesebb lehess. Légy minden pillanatban igényes, ne hanyagold el magad, ugyanis a külsőre is adni kell. A régi formád sok mindenben megfelel neked is, sőt a kritizálás is megszűnne, hiszen nagyon zavarja a kibontakozásodat. Egy különös módon kapott új információ megingathat hitedben. Kesergésre azonban sem időd, sem okod nincs, hiszen inkább örülhetnél annak, hogy a legmegfelelőbb időben értesültél róla, és megszabadulhattál egy tévképzettől.

SZŰZ aug. 24- szept. 23.

Úgy tűnik, hogy minden gördülékenyebben halad, mint eddig tapasztalhattad. Aktuális feladataidat igyekszel pontosan, precízen elvégezni. Csakhogy a szorgalom önmagában igencsak kevés. Többet kell tenned azért, hogy kellőképpen észrevegyék rátermettségedet, tehetségedet. Csupán kicsit látványosabban kellene dolgoznod, mint eddig. Magánéletedre való tekintettel, társkapcsolataid akkor alakulnak igazán jól, ha igen finoman, de érezteted szeretteiddel, hogy mi mindent köszönhetnek neked. Tanulj meg rafináltan csevegni saját elévülhetetlen érdemeidről!

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.

Ez most nem a nagy pörgések időszaka, illetve jobb lenne, ha így reagálnál egyes helyzetekhez. Az idő most a nyugodt felfogásnak kedvez. Munkahelyed segítségével esetleg lehetőséged van résztvenni egy többhetes relaxációs tréningen. Az sem kimondott hátrány, ha az életed minden egyes területén ezen szellemben ténykedsz. Például úgy is lehet dolgozni, ahogyan a bűvész, vagyis lazán, könnyedén, szinte észrevétlenül. Az esetleges rossz döntésből született cselekedet ugyanúgy nem vezet eredményre, mint a görcsös akarás. Vagyis vezet valamilyen eredményre, de nem tenne boldoggá!

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.

Ennek az érdekes jegynek amúgy is az egyik fő jellemvonása, hogy akaratlan belelátsz mások lelkébe, most pedig még fokozódik is ez az ösztönös érzéked. Lehetnek még mostanában jó megérzéseid, vagy szokatlan, jövőbe mutató álmaid. Különösképpen az utóbbira figyelj oda! Az előző hét meditatív nyugalma után kicsit ,feszültebb és nyugtalanabb lehetsz. Különösképpen a hozzád legközelebb állók bosszantanak, vagy legalábbis te vélekedsz úgy, hogy mindenki ellened van. Ha esetleg kamaszkorú gyermeked van, nagyobb türelemmel közeledj hozzá és toleráld, ha a saját útját akarja járni.

NYILAS nov. 23- dec. 22.

Érdekes módon az elmúlt hetekkel ellentétben a szerelemben kedvező tendenciák mutatkoznak. Rád is sok öröm vár ezen az életterületen, sőt teljes kiteljesedés, ha nem futamodsz meg. A partnereddel szemben még a most átmeneti ingerültségedet is félreteszed. Arra azonban nagyon ügyelj, hogy ezt ne a többi emberi kapcsolataidon vezesd le. A férfiak elsősorban munkahelyükön legyenek türelmesebbek, a nők pedig a rokonaikkal, szomszédaikkal, gyermekeikkel. Különösképpen akkor, ha ez utóbbi szintén ennek a jegynek a szülötte.

BAK dec. 23- jan. 20.

Ezen a héten picit erőtlennek nézel ki, ami annak köszönhető, hogy nem eszel elég vitamint és ásványi anyagot. Ne csodálkozz hát, ha mindig levertnek érzed magad. Az esetleges fáradtságodat nem igazán kávék és kólák tömkellegével kellene kompenzálni, hiszen ahogy te is számtalanszor megtapasztaltad már, ez az érzés átmeneti, így csak látszólagos felfrissülést nyújt. Legjobban teszed, ha legalább ezen a héten több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztassz. A mostanában túlhajszolt életmódod sem felel meg az előírt jó közérzetnek, ezért ha teheted, aludj annyit, amennyit szervezeted megkíván.

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.

Vidám, energikus hetet ígérnek a bolygók egyes helyzetei, pozitív átvonulásai. Az amúgy is mozgékony jegy szülöttei számára igazán különleges lehetőségeket tartogat ez a hét. Egyedül talán arra ügyelj, hogy naponta legalább 2 liter folyadékot fogyassz. Ez számodra tudom, elég nehéz feladat, de hidd el vesédnek nagy szolgálatot teszel vele, ami végül is elég ok arra, hogy most megkóstold az ásványvizet és a gyümölcsleveket is. Bármilyen hihetetlen, ez az aprócska lépés képes megőrizni nagy életerődet. Már csak ezért is tegyél érte, amit lehet!

HALAK febr. 20- márc. 20.

Egyik barátod ismerteti az általa rendezendő ünnepség részleteit és elmondja, milyen szerepet szán neked. Egy kultúrális rendezvényen olyan emberekkel ismerkedsz meg, akiknek a gondolkokásmódja hasonlít a tiédhez. Új barátokat szerzel, és sok újat tanulsz tőlük. Elkápráztat egy számítógép vagy valamilyen más csodamasina, és ha eddig még nem szerelted fel vele otthonodat, most elhatározod, hogy veszel egyet. Egyik üzleti partnered a lehetséges jövendőbelijét látja benned. Gondolkozz el azon, vajon mennyire lenne okos dolog egy ilyen viszony mindkettőtök szempontjából. Egyik barátod meghív egy vidám bulira.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat