Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szerencse Lánya naplója


Hunched Beatrix [252868 AL], gazdája Szerencse Lánya
Gondoltad volna ?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/252868
Gondoltad volna ?

Ezt gondolják a pasik a meztelen nőkről

Ha levetkőzöl, azonnal lekapcsolod a villanyt? Pedig a pasid imád meztelenül látni. Eláruljuk, mit gondol közben!

Nahát, milyen bársonyos a bőre!

Persze klisének hangzik, de számára olyan a bőröd, mintha selymet simogatna. A pasik bőre 20%-kal vékonyabb, mint a nőké, tehát még ha úgy is érzed, hogy kellemetlen tapintású, neki olyan mint a legfinomabb bársony!

Imádom az illatát!

Dobd félre az agyonszagosított testápolókat és tusfürdőket! Párod sokkal jobban vágyik arra, hogy meztelen idomaid illatát szippantsa be. Ha elfeded saját, természetes illatodat parfümökkel vagy lemosod vegyszerekkel, sokat veszíthetsz vonzerődből! Feromonjaid ugyanis afrodiziákumként működnek és beindítják a férfiakat, így kár lenne megszabadulnod tőlük!

Miért takarja el magát?

A Psychology Today kutatása szerint a nők 56%-a elégedetlen a külsejével. Márpedig elég valószínűtlen, hogy a nők több mint fele nem vonzó. Sokkal inkább lehetséges, hogy a legtöbb nőnek torz az önképe; a tükörbe néznek és csak a hibáikat látják. A férfiak azonban nem így tekintenek a ránk, hanem épp ellenkezőleg.

Bárcsak elmondaná, mire vágyik!

Még az igazi modern kori szívtiprók sem tudják pontosan, mit akar a nő. A legjobb hát, ha elmondod nekik! Nem hangsúlyozhatjuk eleget, mennyire fontos, hogy instruáld a partnered, hiszen így minden sokkal könnyebben megy és ráadásul hihetetlenül szexi is!

Nem tudok betelni a puha részeivel!

A nőknek van egy plusz zsírréteg a bőrük alatt, ezért minden testrészük sokkal lágyabbnak tűnik. Ez az oka, hogy a pasik imádják megfogni a csajok mellét, fenekét és hasát. Tehát ne gyúrd magad szálkásra, és törődj bele, hogy a pasik a lágy vonalainkért szeretnek minket!

Azt akarom, hogy örökké emlékezzen erre az éjszakára!

A férfiakat nagy büszkeséggel tölti el, ha képesek a nőt eljuttatni az orgazmusig. Az jár a fejében, ha végre meztelenül lát, fantasztikus élményben részesít majd...hogy aztán újra láthasson pucéran.

http://www.blikk.hu/erotika/ezt-gondoljak-a-pasik-a-meztelen-nokrol-2067556?system=cachefrissit



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat