Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Luna naplója


mazsola9 [124359 AL], gazdája Luna
2009-12-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/124359
2009-12-18

(csaj – USA – New Jersey)
Ma videobeszélgetést csináltunk egy régi barátommal, akivel évek óta nem beszéltem. Amikor az anyám belép, és legelső dolog amit mond: “Lecsuktad a WC tetejét miután kakiltál? Csak mert ma volt a hírekben hogy a kakid darabjai akár 25 láb magasra is felrepülhetnek, a fogkeféden landolva.”
___________________________________
(srác – USA – Arizona)
Ma eszembe jutott hogy 6 hónappal ezelött regisztráltam egy 3 napos próbára egy pornó oldalon. A 3 nap lejárta után egy havi 30 dolláros tagsági díjat szednek le a számláról. Én teljesen elfeledkezdtem róla és azóta nem néztem meg. Mint kiderült már 180 dollárom elment rá azóta, és nem tudom már mi volt a jelszavam.
___________________________________
(férfi – USA - Arizona)
Ma a főnökömhöz mentem vacsorára. A gyerekeknek vittem csokit. Amikor odaadtam azt mondták még sose ettek csokit és nem is akartak, és hogy apukájuk azt mondta hogy sose egyenek csokit. Én megmondtam a kisebbik gyereknek hogy mindent ki kell egyszer próbálni szóval odaadtam a csokit. Megette. Allergiás a csokira.
___________________________________
*     (srác – Anglia – East Sussex)
Ma volt a nagy nap amikor elmentem otthonról hogy egyetemi életemet elkezdjem. Anyám búcsúzóul azt mondta hogy: “de nehogy buzi legyél.” Pedig meleg vagyok.
___________________________________
(csaj – USA – Indiana)
Ma el akartam menni meglepni a pasimat este. Tudom hogy este 11 fele már alszik mert korán kel. Viszont igazából náluk még sosem voltam, csak körülbelül tudtam merre laknak. Amikor odaértem a ház elé, szépen elterveztem hogy befekszem mellé az ágyba. Csöngetek is az ajtón, megkérdezem Alex itthon van-e. Mondták hogy igen és kérdezték ki vagyok. Mondtam hogy Alex barátnője, de még nem találkoztunk. Mondták hogy fent van a szobájába. Felmentem bebújtam mellé. Csak hogy én a rossz házban voltam, egy másik Ale el.
_________________________________
x"D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat